Hamile Kalmak İsteyenler İçin...

azul

Muchas Gracias a DİOS..!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
3.236
15
158
Ankara
Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)

sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,

Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının

bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...

Kızlar 42. sayfaya yazdım tüm dua isimlerini...

Son düzenleme:
canım ben yeni olduğum için özel mesaj yazamıyormuşum.bu yöntem bir tür dua mı sen denedin mi veye deneyenler var mı

Arkadaşlar daha önce aynı başlıkla konu açıp öğrendiğim bir duayı (hamile kalmak için)

sizlerle paylaşmıştım ama dini içerik diye silinmiş,bu nedenle tekrar açıyorum,ama malum yazamıyorum,

Öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa yardımcı olurum,bebek sahibi olmak isteyen her kadının

bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum çünkü herşey ALLAHın izniyle oluyo diye düşünüyorum ...

Cnm çok teşekkür ederim saol:70:

Arkadaşlar 10 dk. bir mesaj atıldığı için biraz uzun sürüyo bekletiyorum kusura bakmayın,

Ben bi hocadan dinledim,deneyenler olmuş çocuk sahibi olmuşlar,ben henüz denemedim,gelecek ay

denemeyi düşünüyorum...

bende öğrenmek istiyorum ama maalesef özelden msj atamıyorum..banada msj atabilirmisiniz

canım ben yeni üye olduğum için mesaj yazamıyorum ne olur bana da yollaaaa valla çoooooooooookk dua ederim

ayyyy canım ya çok heyecanlandım valla. Alllahım sen duy sesimizi güzel güzel bebişler ver bizeeeeeee

Arkadaşlar çok kişi mesaj yolluyo o nedenle geç gönderiyorum bekliyosunuz mecburen haber vereyim de...

AZUL MRB DAHA ÖNCEDE YAZDIM BİLİYORSUNN BEN BU DUAYI DENEDİM BAKALIM ADET GÜNÜM YAKLAŞTI BU HAFTA İÇİNDE OLMAM LAZIM İNŞALLAH OLMAM:62::62:

BU ARADA GEÇENLERDE ARADIM ARADIM BULAMADIM AÇTIGIN KONUYU DEMEK KALDIRDILAR ASLINDA KÖTÜ Bİ ŞEY DEĞİLDİ ÇÜNKÜ BU SİTEDE HER TÜRLÜ PAYLAŞIM YAPILIYO...NEYSE SENDE DENE BAKALIM ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH OLUR BEBİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay canım banada gönderirmisin ya valla çok sevinirim allah gönlündeki şeyleri tez zamanda ve hayırlısından versin inşallah

Arkadaşlar Arapça bilmiyorum Türkçe okusam olur mu diyo bazı arkadaşlar,tabi ki olur sanırım,Türkçe

okunuşuyla okunur yani sonuçta bizim kitaplardan öğrendiğimiz kısa sureler gibi Türkçe yazılışı

var,netten bulursunuz...

arkadaşlar arapça bilmiyorum türkçe okusam olur mu diyo bazı arkadaşlar,tabi ki olur sanırım,türkçe

okunuşuyla okunur yani sonuçta bizim kitaplardan öğrendiğimiz kısa sureler gibi türkçe yazılışı

var,netten bulursunuz...

canım bende arapça bilmediğimiçin eşim okudu normalde kuranı türkçeden okumak iyi değilmişbazı heceler başka anlam kazandırdıgından dolayı hoş olmuyormuş ama işte bilmeyenler napsın türkçesinden okucak ama arapçayıda öğrenmeye çalışılcak...

Back
X