Hamile kalmak isteyenler okusun..

Sonumut00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
4
6
1
30
Merhaba ben 7 aylık evliyim hamile kalmak istiyordum buraları hep araştırırdim burada hayıt suyunun faydali oldugunu ogrendim 3 ay adetten sonraki ilk hafta kullandim 4.ayda maydanoz kürünü yaptim sicak suyun icine maydanoz koyup kaynattim buharinin ustune 10-15 dk oturdum veee o ay hamile kaldim simdi 1 bucuk aylik hamileyim dün ögrendim bunu ☺ Allah isteyen herkese nasip etsin hamile kalirsam burda paylasacagim demiştim o yüzden paylaşıyorum umarım sizlere de faydalı olur ☺

Sizin adiniza cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benimde hayıtı ilk denememdi bu ay adetin 1.gunu icmeye basladim. 10.gun yumurtlama akintisini gordum icmeyi biraktim. Muhtemel gunleri degerledirdigimi dusunuyorum bakalim beklemedeyim

Amin inşallah ☺ en kısa zamanda Allah size de nasip etsin hayıt mi iyi geldi maydanoz mu bilmiyorum ama ben maydanozu yaptığım ay hamile kaldim birde cok farkli bir pozisyon denedik ilk defa o da etkilemis olabilir.

Ah canım ne iyi ettin yazdın insan bakıyor bakıyor Zaten moral bozuk oluyor deniyorsun hep Yok bişey , Allah sağlıklı gebelik nasip etsin, bana da güzel enerji geldi hayıt tohumu ya da cayı her neyse biraz anlatır mısın nasıl kullandın, ben yurt dışındayım Ağustos'ta memlekete gidicez alırım kullanırım bende
ı

Mrb bnde yakı ve sıcak su ile hamile kaldım ama bnmki düştü rabbim cümlemize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Canim ben tohumunu kullandım 1 bardak kaynamis suyaa 1 tatlı kaşığı ezdigim tohumu koydum 15 dk dinlendirip içtim adetliyken içtim adetten sonraki haftada içtim ovülasyon tarihim geldiğinde bıraktım 3 ay böyle yaptim hayitin diğer bir faydası da benim karın ve sırt bolgemde tuylenme var oldukça fazla tabi erkeklerin ki gibi değil ☺ kullandığım süre içerisinde tüylerimin yarısından çoğunu döktü ben çok memnun kaldım canim inşallah sende de ise yarar

Reactions: spe
Ah kuzum cevap için teşekkür ederim Allahım kolay gebelik ve Doğum nasip etsin
Bizlere de vesile nasip olsun öyle cok isteyen var ki , artık bir hamiş görsem içim gider oldu

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin İnsallah...bu hayit tohumunun faydalarini bende cok duydum denemeyi dusunuyordum simdi kesin denicem tuylerede etki etti dokuldu dediniz siz hic almismiydiniz tuyleri daha once yani sorma sebebim ben aldim acaba alinmis tuyleride dokermi yoksa hic dokunulmamis kokten alinmamis olanlarimi doktu paylasabilirmisiniz acaba

Ben hiç almamıştım canim

Merhaba öncelikle kendinizde sorun olmadığından emin olun belki eşinizde vardır sorun hep kadınlar kendinde bir sorun var sanıyor söyle bir uygulama vericem öt ağacı freng sarımsağı bir dış normal sarımsak bir dış bal yumurta akı hepsi karıştırılıyor öd ağacı eziliyor iyice sarımsaklar dövülüyor suyu biraz süzülüp bir tülbent parçasına konulup rahmin içine elinizle tutulup ucu 10 dk duruluyor ardından ilişki deneyin

Merhaba maydanoz kürünün içine süt katmadiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…