- 27 Ocak 2012
- 74
- 35
- 53
- Konu Sahibi pudraskina
6ay tavşanlar gibi çiftleşmemin sonucunda isyan bayrağını çektim olmuyo bizim bebeğimiz olmuycak yatakta amuda da kalksam olacağı yok zamanı gelmedi biz eşimle birlikte yaşlanıcaz diye düşünmeye başladım saatlerce içimde sperm tutmaya çalışmaktan her gün ilişkiye girmekten temizlik yaparken ya hamileysem diye düşünmekten bu siteye girip binbir türlü hamilelik belirtisi araştırmaktan vazgeçtim.Umudumu kaybettim ama Rabbimden istemeyi kesmedim Allahım bana hayırlı sağlıklı bi bebek ver..Bundan daha öte ne varki elimden duadan başka daha kuvvetli bişey gelmez diye Rabbime teslim oldum.
Hamile kalmaya çalışırken saati gecikmeyen adet düzenim bozuldu.Adetim en fazla 5 gün gecikiyodu.5güne kadar hiç oralı olmadım adetimin günü gelmemiş gibi sakin davrandım 6.gün şüphelenmeye başladım ama test yapmaya korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım çünkü 7. gün eşim test aldı 8.gün sabah 7de kalk test yapalım diye uyandırdı beni inat değilmi yapmıycam dedim o evden çıkınca yapıp kurtuluyum diye yaptım ve ne göreyim çift çizgi
Öyle işte kızlar stres insanı kanser bile eder demekki takmamak lazımmış diyenlere çok kızıyodum ama öyleymiş 
Bu arada soğan kürü felanda denemiştim işe yaramamıştı doktora gitmiştim hiç bi sorunun yok demişti eşime bakıcaktı eşim işinden izin alamayınca bende küstüm istemiyorum bebek felan diye triplere girdim
iyikide gitmemişiz doktora gitmek başlı başına stresss

Hamile kalmaya çalışırken saati gecikmeyen adet düzenim bozuldu.Adetim en fazla 5 gün gecikiyodu.5güne kadar hiç oralı olmadım adetimin günü gelmemiş gibi sakin davrandım 6.gün şüphelenmeye başladım ama test yapmaya korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım çünkü 7. gün eşim test aldı 8.gün sabah 7de kalk test yapalım diye uyandırdı beni inat değilmi yapmıycam dedim o evden çıkınca yapıp kurtuluyum diye yaptım ve ne göreyim çift çizgi

Bu arada soğan kürü felanda denemiştim işe yaramamıştı doktora gitmiştim hiç bi sorunun yok demişti eşime bakıcaktı eşim işinden izin alamayınca bende küstüm istemiyorum bebek felan diye triplere girdim