kızlar hepimiz hamile kalmak için uğrasıyoruz rabbim hepimize verir inş .ama size bir şey anlatmak istiyorum herşey normalken neden gebe kalamıyoruz stres yüzünden acaba hamile kaldımmı ay kasıklarıma ağrı girdi kesin hamileyim ay basım döndü adet günü gelmeden yaptığımız testler bunlar hep hormon dengemizi bozuyormuş beyin sinyal gönderiyor ....bir bayan arkadasımız şöyle anlatıyor
13 yıldan beri çoçuk bekliyorduk
fakat heray umutlanmama heray reglmden önce yaptığım testlere rağmen hamile kalamadım
burnum kırılmıştı 1 ay boyunca burnumla uğrastım hastaneye git gel dolayısıyla bebek aklımdan 13 yıl sonra ilk ay aklımdan silinmişti amaliyata gireceğim zaman hamile olduğumu duydum ve hıçkırarak ağlamaya basladım diye anlatıyor düşünün stres ne kadar büyük engel:hulya:a.s
13 yıldan beri çoçuk bekliyorduk
fakat heray umutlanmama heray reglmden önce yaptığım testlere rağmen hamile kalamadım
burnum kırılmıştı 1 ay boyunca burnumla uğrastım hastaneye git gel dolayısıyla bebek aklımdan 13 yıl sonra ilk ay aklımdan silinmişti amaliyata gireceğim zaman hamile olduğumu duydum ve hıçkırarak ağlamaya basladım diye anlatıyor düşünün stres ne kadar büyük engel:hulya:a.s