Hamile kalmak isteyenler ve sıkıntılı hamilelik geçirenler

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
403
685
23
Arkadaşlar ben hemen hamile kalanlardan olmadım Allah'ıma bin şükür şu an hamileyim ama sıkıntılı hamilelik sürecindeyim ve hep endişe korku içindeyim haftaya cuma kalp atışı duymak için dua ediyorum.

Ben hamile kalmak için çabalarken hep dua ettim Yasin okudum ve adaklar adadim (her ay belirli sayıda Yasin okuyacağım ve mevlüt okutturacagim diye) bunun duanın kabulünü kolaylaştırdığını duydum

Şu an yine Kur'an okumaya devam ediyorum anlamıyla birlikte okuyorum ve çok iyi geliyor özellikle Yasin, Meryem suresi ve Yusuf suresi bana çok iyi geliyor şükür Rabbime

Ve özellikle şu şekilde dua etmenin duanın kabulünü kolaylaştırır diye duydum ve öyle dua ediyorum

Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder bin şükür Rabbim dualarımı kabul etti ve hamileyim ( darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına ) inşallah bebeğimi kucağıma sağlıcakla alabilmek için dualar ediyorum şimdi (inşallah tüm hamile arkadaşlar da)

Ben Allah'a inanıyorum mucizelerine inanıyorum ve duanın kaderi değiştirdiğine de inanıyorum
Gelip bin tane doktor şu kadın hamile kalamaz asla çocuğu olmaz dese bile inanmam çünkü Rabbim istedikten sonra olmaz diye birşey yok, olur Kûn Fe Yekûn. "Ol Der, ve Olur ".

Bunları sizlerle paylaşmak istedim bu akşam okurken burası aklıma geldi ve her gün açılan konular aklıma geldi belki birilerinin duasının kabulüne vesile olurum diye paylaşmak istedim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…