Hamile kalmak isteyenler

melodi_cn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
13
0
86
İstanbul
merhaba canlar korunmayı bıraktık ve hamıle kalmak ıstıyorum bende allah inş herkese nasıp eder sizlerde hamıle kalmak isteyen ark varsa bızde takıbe baslayalım beklenmeyen son adet tarıhlerımızı yazalım bu heycanı bırlıkte yasalım hadıyın kızlar varmısnız sımdılık opuldunuz :nazar::nazar::nazar::79::79::79:

üzülme der mewlana..!ıstedıgın bırsey olmuyorsa,ya daha ıyısı olacagı ıcındır ya da gercekten olmaması gerektıgı ıcın olmuyordur...!

BEBEĞİM, KOKUNA MÜPTELAYIM
Bebeğin her nefes alışımızda içimize işleyen, üzerimize sinen o güzel kokusu, keşke hep kalsaydı üzerinde. Küçücük bir kutuya koyup saklayabilseydik mesela, yıllar sonra, eski fotoğraflara bakar gibi açıp açıp içimize çekseydik. Ne güzel olurdu.
Biliyor musunuz ki o mis gibi bebek kokusu aslında miniğimizin te...r bezlerinin daha gelişmemiş olmasından kaynaklanıyor. Bebiş terlemediği için yetişkin insan kokusundan farklı, tertemiz bir kokuya sahip oluyor. Bir de taze süt kokusuyla karışınca, insan burnunun hayatında duyabileceği en unutulmaz deneyim gerçekleşiyor.
Haydi anneler, o mis kokuyu doya doya içinize çekin. Oh misss... KIZLAR O BEBİŞİMİZİN KOKUSUNU BİZDE ALACAGIZ BIR GUN BIZDE TADACAGIZ RABBİM İZİN VERDIKCE İNŞALLAH......

merhaba canlar korunmayı bıraktık ve hamıle kalmak ıstıyorum bende allah inş herkese nasıp eder sizlerde hamıle kalmak isteyen ark varsa bızde takıbe baslayalım beklenmeyen son adet tarıhlerımızı yazalım bu heycanı bırlıkte yasalım hadıyın kızlar varmısnız sımdılık opuldunuz :nazar::nazar::nazar::79::79::79:

Merhaba benim adet tarihim 16 mart çok heyecanlı ve gerginim.

üzülme der mewlana..!ıstedıgın bırsey olmuyorsa,ya daha ıyısı olacagı ıcındır ya da gercekten olmaması gerektıgı ıcın olmuyordur...!

cnm bu soz muhtesem valla taaa icime isledi 1 bucuk senedir bebek yolu gozleyen biri olarak:14:bnmde bat 14 mart cnm beni de eklersin

Slm arkadaşlar ben gecen ay rahım filimi cektırdım kanallarım tıkalıydı allahın izniyle acıldı cok şukur sizlerle paylaşmak istedim cunku cok sevincliyım allahım cumlesıne nasıp etsin işallah şimdi bi aylık hamıletım allah tum isteyene versin kurban oldugum şimdiden allah gonlunuze gore versin ben 16sene olmadı dilerım allah herkese tatdırı bu duyguyuu:):))))

Back
X