hamile kalmak isteyenler

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar hamile kalmak icin stres yapmayin ben 8 aydir ugrasiyordum iki dusugumden sonra ve suan hamileyim ve bu ay kesinlikle hamilelik beklemiyordum ramazan dolayisiyla fazla beraber bile olmadik oldugumuz zamanlarda yatmadim hemen kalktim dus aldim ve sonuc hamileyim Rabbim ne zaman hayirli goruyorsa ozaman veriyor o kdr ugrastim yataktan kalkmadim surekli iki gunde bir beraber oldum.cok yöntem denedim 8 aydir ve kalamadim hic bisey yapmadigim ay hamile kaldim toplam bu ay 5 kez fln berabet olduk ve cok şükür gebeyim bugün ogrendim

canımm çok doğrusunn çevremdeklerde hep aynısını söylüyor aamA ELDE DEĞİL ŞTE. DEDİiğin gbi rabbım bır zaman ayarlamıs cok dogrusun hayırlısı olsunn ıns saglkla kucgna alrsn bebegnı

canımm çok doğrusunn çevremdeklerde hep aynısını söylüyor aamA ELDE DEĞİL ŞTE. DEDİiğin gbi rabbım bır zaman ayarlamıs cok dogrusun hayırlısı olsunn ıns saglkla kucgna alrsn bebegnı
amin canim sagol rabbim isteyene versin inş hersey bos ugrasmayin zamana birakin allaha birakin

Kizlar ben22 mayista adet oldum 28-29 gunde adet oluyorum tahminen 5 i yada 6si yumurtlama gunum 3unde ve 8 inde iliski oldu ayin 7si 8i ve 9u yumurtlama testi yaptim silikti yani yumurtam catlamisti benim 20sinde adet olmam lazımdı ancak 3 gundur ara ara kahverengi akinti geliyor tum adet belirtilerim var sanci haric her an adetolacakmisim gibi geliyor hamile olabilir miyim sizce

Canım test yap bence hemennn

Hayirli olsun cnm.bizlerede dua et olur mu

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Biz de 7 aydır istiyoruz. İnşallah güzel haberleri kısa sürede alırız.

A
arkadaşım yumurta testini nasıl yapıyorsun acaba bilgi verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…