alttan ultrason muayenesi yapacak önce sonra zaten 1 seneyi doldurmuşsunuz hormon testi isteyebilir adetin 3.günü yani burada doktora gittiğinde yapılan rutin işlemler bunlar umarım başlarından savmazlar yineYarin jinokolajtan rdv alabildim sukur bakalim bana neler diyecek ins bir problemim yoktur sancili adet donemlerimden baska hicbir problemim yok cok duzenli adet oluyorum ama hic belli olmaz cok korkuyorum birde ilk defa jinekologa gidiyorum ne yapicaklar acaba bilgisi olan varmi bilgilenmek istiyorum
alttan ultrason muayenesi yapacak önce sonra zaten 1 seneyi doldurmuşsunuz hormon testi isteyebilir adetin 3.günü yani burada doktora gittiğinde yapılan rutin işlemler bunlar umarım başlarından savmazlar yine
Alttan muyane yapicaklar tamam ama hormon testi adetin 3. Gunu yapiliyor onu pek anlamadim benim daha adetime 9 gunum var ayni gun yaparlar isallah bir daha rdv almak iskence olur herhalde isallah basindan salmazlar canim yaaa yarin neler olup bittigini paylasirim sizinle heyecanla yarini bekliyorum uyku bile tutmadi bu gece beni ins bende bir problem cikmaz
canım yaz mutlaka yurt dışında baya problem doktor işleri allah yardımcınız olsun valla !!!
hormon testi adetliyken yapılıyor tekrar randevu gerekmez diye düşünüyorum
Merhaba hormon testi yapmadi
Sadece muayene etti alttan bir sivi aldi adetin bittigi songun kan testi yapmam icin recete verdi esim icinde siperm testi yapmasi icin recete verdi yani bilemiyorum belkide hormon testi icin sonra tekrar rdv almam gerekir burada hersey rdvuyla canim ya en kotusude bu ama belki simdi onun hastasi oldugum icin oncelik taniyabilirler ins diyorum ve su kan testlerini yapmak icin sabirsizlikla adet gunumu bekliyorum ins bir problemim cikmaz
Birde bir et parcasi buldu siviyi aldigi yerde oraya yapismis ince bir parcacik buda hamilelige engel olabilir dedi ama incelemesi lazimmis bilemiyorum sizde boyle birsey hic oldumu yoksa tek bendemi oluyor normalmi acaba bilrmiyorum
hiç duymadım et parçası diye ama ne ki acabaadam gibi açıklamazlar da
hadi hayırlısı olsun insan test yaptırrken bile mutlu oluyo valla
doktora görünSlm yeni üye oldum bende adet düzensizliği var tabi bu evlendikten sonra oldu napabilirm cvplarinizi bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?