Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullandigim ilk ay hamileyim tavsiye eserim tamamen bitkisell denemekte faydavardiye düşünüyorum
Nasıl ne kadar kullandınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba;öncelikle hayırlı olsun sevindim senin adına darısı biz olmayanların başına inşallah.Bende bu ay başladım kullanıyorum düzenli olarak ama bir doktorun yazısını okudum hamile kalmak için fayda sağlamadığını yazıyordu kafam karıştı.Biraz bilgi verir misin? Sen de ne gibi sorunlar vardı.çünkü bende hiçbir sorun yok sadece bir düşük yaptım bir de kimyasal gebelik 1 yıl oldu.İnşallah bana da nasip olur.
cok şaşırdım yhu ilac ile ilgili ilk kez böyle bi sey duydum araştırdım bende vr cok iyi sonuclar gordum ben cok inandim ve ictim hatta 3 ay kullanmayi dusunuyodum adt oldugumu sanip eczaneden 1 paket daha almistim canim bende hasimato troiditi pco ve erkeklik hormonu yuksekligi vardi doktor umutsuzca suratima suratima bebek cok zor senin icin dedi cok dua ettim ve mucizem benimle rabbim istiyen herkese nasip etsin
evet canım hatta doktorlar sitesinde okudum bende şaşırdım.Gördüm çünkü gebe kalan kişileri.Gerçi sana da gebe kalamazsın demiş doktor baksana.Aslında pek de güvenmemek lazım şu günümüzde.Umutsuz vaka olarak görüp kestirip atıyorlar.Belki de uğraşmak istemiyorlar bilemiyorum ki.
tabi ki uğraşmak istemiyorlar canim ama cok uzuyolar umurlarinda bile degil allahtan umudunu kesme güzelim hersey olacahina varıyor stres yapma uzulme
kullandigim ilk ay hamileyim tavsiye eserim tamamen bitkisell denemekte faydavardiye düşünüyorum
canım olsa bile yine düşük yapıcam korkusu var bunu üstümden atamıyorum bir türlü.Yaptırdığım testler var sonuçları geç çıkıcak biraz düşükle ilgili araştırıyorlar genetik testler yaptırıyorum.inşallah bi sorun çıkmazsa klomen tedavisine başlicam.Doktorum tavsiye etmiyor ama ben artık beklemek istemiyorum.Çünkü yumurta takibi yapıldı bir sorun yok ama ne bileyim insan ne yapacağını şaşırıyor işte.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah belki bu hap benim için hayırlısıyla bebişi getirir bakalım:)
canım olsa bile yine düşük yapıcam korkusu var bunu üstümden atamıyorum bir türlü.Yaptırdığım testler var sonuçları geç çıkıcak biraz düşükle ilgili araştırıyorlar genetik testler yaptırıyorum.inşallah bi sorun çıkmazsa klomen tedavisine başlicam.Doktorum tavsiye etmiyor ama ben artık beklemek istemiyorum.Çünkü yumurta takibi yapıldı bir sorun yok ama ne bileyim insan ne yapacağını şaşırıyor işte.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah belki bu hap benim için hayırlısıyla bebişi getirir bakalım:)
oy mşALALH bend bu adetimle başlıyrumm aldı m bir pakett..inşAALh etki eder..bende fsh yüksekti aslan pençesi ile düştü ama iyi etki eder inşALAH....
Hayirli olsun topigin :)
Hayirli olsun topigin :)
tsk ederim canim allahin izni ile ve senin tavsiyen le hamileyim canim bunu herkesle paylasmak istedim velki bir kisiye bile olsa yararim olur
Cok iyi düşünmüşsun insallah senin sayende bu topik de canlanir :) benim topik baya kalabalik oldu yetisemiyorum artk 600 den fazla yorum var
kac dusugun var canim rannim ayni acilari yasatmasin bebeğini bu sefer kucagina almayi nasip etsin o kotu dusunceleri unut hersey güzel olacak
Kızlar merhaba bende 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. İlkine ocak ayında hamile kaldım şubatta adet görmedim mart 2 de kanamam başladı beta max 200 lerde kaldı. İkincisine nisanda hamile kaldım mayıs 17 de kanamam başladı. Beta max 600 lere çıktı. Doktorum benden pıhtılaşma testi istedi onu yaptırcam önümüzdeki günlerde. Kısmet olursa ilk bebeğimiz olacak. Nedenini bir türlü anlayamadım okumadığım yer kalmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inş.
canım yeni görüyorum kusura bakma.Bir kendiliğinden düşüğüm oldu bir de kimyasal gebelik geçirdim.Amin İnşallah birdaha yaşamam canım.