- 29 Kasım 2021
- 22
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi huzurum9093
SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN! 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet size kısır demesin diye çocuk sahibi olmayın gerçekten istediginize emin olun çocuk öyle kolay bişey degil ömür boyu sorumlulukSİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!![]()
Bu olayda en büyük şey stres. Stres yaparsan cok zor olur ilk önce stresini yok etmeye calıs canım.İstiyorum zaten istemese idim dr dr gitmezdim sadece ne gibi şeyler kullanıldı neler yapmam gerek ikimizde de sorun yok yardımcı olur mu arkadaşlar diye sordum sadece bu konuya takılmayın her bayan ister ama demek istediğim şu dedikodular da ister istemez insanın canını sıkıyor beni anlamaları lazım![]()
Yumurtlama Çatlama günlerini takip ediyor musunİstiyorum zaten istemese idim dr dr gitmezdim sadece ne gibi şeyler kullanıldı neler yapmam gerek ikimizde de sorun yok yardımcı olur mu arkadaşlar diye sordum sadece bu konuya takılmayın her bayan ister ama demek istediğim şu dedikodular da ister istemez insanın canını sıkıyor beni anlamaları lazım![]()
çok istiyorum valla dua edin bana ve benim gibi isteyenlere havuç yiyin dediler her gün 5 veya 6 da yiyorum ama nafile ben baktırdım baktırdım sıkıntı yoktu bu tür öneriniz varsa kullanayım ve bana bi bayan omega3 ve folik asit kullan dedi kullanıyorum dua edinBu olayda en büyük şey stres. Stres yaparsan cok zor olur ilk önce stresini yok etmeye calıs canım.
Sonra adetin 3.günü kan testini ver gerekirse yumurtanı ilaçla büyütüp çatlatırlar. Eşin sperm testi versin. Gerekirse rahim filmi çekilirsin. Kadın için bir sürü tedavi yöntemi var erkekte sıkıntı olmadığı sürece her türlü olur.
Tabi ki ederim niye etmiyim. Rahim filmi cekildiniz mi? Bu ay olmazsa mutlaka cektirin.çok istiyorum valla dua edin bana ve benim gibi isteyenlere havuç yiyin dediler her gün 5 veya 6 da yiyorum ama nafile ben baktırdım baktırdım sıkıntı yoktu bu tür öneriniz varsa kullanayım ve bana bi bayan omega3 ve folik asit kullan dedi kullanıyorum dua edin
evet takvim var hatta çatlatma için havuç dediler günde 5 veya 6 tane yiyorum bildiğiniz bir şeyler varsa yerim içerim yeter ki olsun canımYumurtlama Çatlama günlerini takip ediyor musun
Evet bakıldıEşinize bakıldı mı?
Hsg(rahim filmi) çektirdiniz mi?Evet bakıldı
Takvimler doğru göstermeyebilir ovulasyon testi kullanın.evet takvim var hatta çatlatma için havuç dediler günde 5 veya 6 tane yiyorum bildiğiniz bir şeyler varsa yerim içerim yeter ki olsun canım
Herşeyime baktılar canımHsg(rahim filmi) çektirdiniz mi?
Oda var evde hatta arkadaşım kendine almıştı sonra bana verdiTakvimler doğru göstermeyebilir ovulasyon testi kullanın.
Bakıldı hatta bana dedi sende sağlık konusunda hiçbir şey yok kafana takma dediTabi ki ederim niye etmiyim. Rahim filmi cekildiniz mi? Bu ay olmazsa mutlaka cektirin.
Allah en hayırlı olduğu zamanda nasip etsin hepimize inşallah![]()
Öyleyse kafanızdan olur mu olmazmı düşüncelerini atın .. Stresi azaltın , ovulasyon testlerini kullanın önemli günleri değerlendirin pozitif olunHerşeyime baktılar canım
İnşallah canım İnşallahÖyleyse kafanızdan olur mu olmazmı düşüncelerini atın .. Stresi azaltın , ovulasyon testlerini kullanın önemli günleri değerlendirin pozitif olungünde bir tane incir yiyin alacağınız takviyeleri çok abartmayın zararlarında olabilir d3 omega folik asit yardımcı vitaminlermiş bakın kullanabilirsiniz .. elbet olacaktır inşallah Allah’ın izniyle
![]()
Stresten uzak durrrrr!!?!!!!! Ben her ay stres içindeyim çocuk için değil sadece çevresel faktörlerden dolayı o yüzden adetim bile düzensizleşti iyice karmaşaya girdim stresli olmadığım aylar adetim düzeliyor bi tek. Onu farkettim. Bir de herkesten duyarsın bu lafı ne zaman kendimi rahat bıraktım o ay hamile kaldım diyorlar. Biz de bunu deneyelim inşallah kalırız. Mfk yöntemini duydum ben de bu ay onu deneyeceğim. 3 2 3 2 kuralı onu araştır d3 vitamini arı sütü bal polen karışımı bunları öneriyor ne kadar yararlı tam bilmiyorum ben de araştırıyorum. Bir de ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat falan yat bunun bi işe yaramadığını bazı doktorlar söylüyor ama denemekte fayda var zarar yok sonuçta. Çok duyduk onu yaptım hamile kaldım diyenleri. Paketli gıdalardan da uzak durmaya çalış folik asiti de yeşil yapraklı sebzelerden alabilirmişsin sağlıklı beslen. Kafeinden de şu ara uzak dur. ağır hareketlerle otur kalk. Sigara alkolü söyleme gereksinimi bile duymuyorum. Eşin keçiboynuzu pekmezi yiyebilir sabah akşam 1 tatlı kaşığı.SİZ HAMİLE KALMAK İÇİN BİRŞEYLER YAPTINIZ MI BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ EŞİMİN AİLESİ BANA KISIR DİYECEK DİYE KORKUYORUM BÜTÜN TESTLERİM TERTEMİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN!![]()