• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum,adetlerim düzensiz.YARDIM EDİN LÜTFENNNN

fatossotaf

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
36
5
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar,23 yaşında 8 aydır evliyim,vajinusmusu yeni yendim sayılır haftada iki veya üc kez ilişkiye giriyorum ama krem ve kayganlaştırıcı ile tabi ve adetlerim çok düzensiz,doktora herhangi bi sorunun yok dedi adet düzenleyici ilaç verdi kullandım ama değişen birşey yok,2 ay adet olmadığımı biliyorum ama herhangi bişey yapmadan 2 ay sonunda adet gördüm,evlenmeden önce de düzensizdi ama evlendikten sonra boyle oldu.

şimdi hamile kalmak istiyorum.tecrubeli olan arkadaşlar yol gösterirse eğer çook sevinirim,ilk ne yapmam lazım,doktora mı gideyim kendim denemelerime devam mı edim? yumurtlama zamanımı bilmiyorum rastgele herhangi günlerde ilişkiye girsek de hamile kalır mıyım? veya doktora gidersem ne soyleyim?

bu arada Allah'ım tüümm bebek isteyenlere bebek nasip etsn.herkes için dua ediyorum.

canım hayıt otunu bi araştır derim. ben de kullanıyorum bi kaç gündür. o bile etkiledi.
gerçi ben başka birşey için kullanıyorum ama olsun :):):):)
hayırlısıyla evlatlarımızı almayı nasip etsin Rabbim...

merhaba arkadaşlar,23 yaşında 8 aydır evliyim,vajinusmusu yeni yendim sayılır haftada iki veya üc kez ilişkiye giriyorum ama krem ve kayganlaştırıcı ile tabi ve adetlerim çok düzensiz,doktora herhangi bi sorunun yok dedi adet düzenleyici ilaç verdi kullandım ama değişen birşey yok,2 ay adet olmadığımı biliyorum ama herhangi bişey yapmadan 2 ay sonunda adet gördüm,evlenmeden önce de düzensizdi ama evlendikten sonra boyle oldu.

şimdi hamile kalmak istiyorum.tecrubeli olan arkadaşlar yol gösterirse eğer çook sevinirim,ilk ne yapmam lazım,doktora mı gideyim kendim denemelerime devam mı edim? yumurtlama zamanımı bilmiyorum rastgele herhangi günlerde ilişkiye girsek de hamile kalır mıyım? veya doktora gidersem ne soyleyim?

bu arada Allah'ım tüümm bebek isteyenlere bebek nasip etsn.herkes için dua ediyorum.

merhbalar,duzenleyıcı ılacı kullanalı ne kadar oldu duzensız olan arkadaslarıma doktorları hormon ılacı verdıler 2 ay kullanıp 3. atlarında hamıle kaldırlar ve duzene gırmıstı 2 ayda regl tarıhlerı.Yumurtlama gunlerını bılmıyorsanız ay boyunca yanı regl bıtımınızde bırdahakı regl olana kadar bı gun ılıskıye gırıo bır gun gırmemelısınız sureklı sureklı ılıskıde sperm hızını dusuruyormus bu arada sperm 3 gun yasıyormus.ama ılaclarınız regl tarıhını duzenledı ıse buyuk ıhtımal yumurtlama donemı adetın 13-18 arası olur

merhbalar,duzenleyıcı ılacı kullanalı ne kadar oldu duzensız olan arkadaslarıma doktorları hormon ılacı verdıler 2 ay kullanıp 3. atlarında hamıle kaldırlar ve duzene gırmıstı 2 ayda regl tarıhlerı.Yumurtlama gunlerını bılmıyorsanız ay boyunca yanı regl bıtımınızde bırdahakı regl olana kadar bı gun ılıskıye gırıo bır gun gırmemelısınız sureklı sureklı ılıskıde sperm hızını dusuruyormus bu arada sperm 3 gun yasıyormus.ama ılaclarınız regl tarıhını duzenledı ıse buyuk ıhtımal yumurtlama donemı adetın 13-18 arası olur

Arkadaşlar size bi sorum olaaktı bu test hamilelik testimi yoksa ovulasyon testimi ben bilemedim yardımcı olursanız sevinirim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396648051.471107.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vala tatlm seni bilmemde benm adetim 2 3 ay gecikti korunma ilcını bıraktğm zamn 7 8 ay hep düzensiz bekle bekle yok doktora gittimkiiiiiii nur topu gibi 5cm kisim var aldırdım ertesi ay adetim düzene girdi ve 5.ay hamile kaldm çok şükür umarım cddi bişin yoktur tatlm ya

ovulasyon canm üstünde yazıo zaten içindeki kağttada yazar .ama bu testlere itimar etme bence . Ama genede sen bilirsin tabi:)

İlk defa deniycem canm bakalım nasıl bişeymiş ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusum denediniZ mi hiç

merhabalar,
benımde küçüklüğümden beri adet düzensizliğim vardı 6 ay olmadııgım olurdu evlendikten sonra cocuk istiyodum fakat tedavı falan olmadım tatile gidicektik ve tatilde adet olmamak için adet söktürücü kullandım erken adet oldum sonra geldik 1 ay daha kullandım bu sefer olmadı doktora gittim hamilesin dedi...
bende sonra anladım kiadet düzensizliğiyle ilgisi yok çünkü teyzeminde 7 sene cocugu olmadı onunda adet düzensizliği vardı 7 sene sonra bı anda oldu

İlk defa deniycem canm bakalım nasıl bişeymiş ama nasıl kullanacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusum denediniZ mi hiç

canım seninki değişik miş biraz benmki hamilelik testi gibiydi damlatıodun 2.çizgi koyu çıkınca anlaki yumurtan çatlamak üzeri önünde ki 1 haftayı 1 günde 1 ilşkiyle değerlendir . . sendek,i çubuk şeklinde büyük ihtimal idrarla temas ettiriosun kullanım klavuzu vardr içinde sen türkiyede değilsin heralde ovulasyonun yabancı

Kızlar hamilelik gözümde tütüyor bebeğim olsun ıstıyorum hayırlısıyla. Tam olarak vajınısmusuda yenemedım. Bebekıcın hergün 41 fatiha okunmasııyıymıs ve hayıt hapı duydum denemeyı düşünüyorum. Bu arada şırınga yöntemını tam bılen varmı???

Arkadaşlar brnim size önerim kesinlikle hayyit tohumu.ister çayıni demleyin günde 2 fincan kadar için ister kaliteli bi yerden suyunu alip suyla karistirip 2 bardak kadar için.düzenli kullanın.hem adetiniz düzenli gelicek ilk aydan itibaren hem de hormonlariniz dengeye girecek.ilaca fln hiç gerek yok.bi deneyin bişey kaybetmezsiniz.sonuca siz bile şaşiracaksınız.hormonlarınız düzene girince hamilelik kaçınılmaz olucak.çok deneyip başarılı olan var çevremde.bi deneyin bana dua edeceksiniz.zaten etkisini de ilk aydan anlicaksınız.vücudunuzdaki değişikligi ve rahatlamayı bile fark edeceksiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca hayyıtı siz de araştirin bakın forumlarda bununla hamile kalanlari goreceksiniz.ayrica hayyitin hiçbir zarari da yok.

canım seninki değişik miş biraz benmki hamilelik testi gibiydi damlatıodun 2.çizgi koyu çıkınca anlaki yumurtan çatlamak üzeri önünde ki 1 haftayı 1 günde 1 ilşkiyle değerlendir . . sendek,i çubuk şeklinde büyük ihtimal idrarla temas ettiriosun kullanım klavuzu vardr içinde sen türkiyede değilsin heralde ovulasyonun yabancı
Saol canm teşekürler ben londrada oturuyorum bu ay deniycem martın 22 olmuştum 6 gün sürdü tabi benim adetlerim düzensiz her ay degişiyo ben bu arada nisanin 9 da mi testi yapmam laZm

Arkadaşlar brnim size önerim kesinlikle hayyit tohumu.ister çayıni demleyin günde 2 fincan kadar için ister kaliteli bi yerden suyunu alip suyla karistirip 2 bardak kadar için.düzenli kullanın.hem adetiniz düzenli gelicek ilk aydan itibaren hem de hormonlariniz dengeye girecek.ilaca fln hiç gerek yok.bi deneyin bişey kaybetmezsiniz.sonuca siz bile şaşiracaksınız.hormonlarınız düzene girince hamilelik kaçınılmaz olucak.çok deneyip başarılı olan var çevremde.bi deneyin bana dua edeceksiniz.zaten etkisini de ilk aydan anlicaksınız.vücudunuzdaki değişikligi ve rahatlamayı bile fark edeceksiniz.

Ben hayıt damlasını kullandım 2 ay boyunca ama hiç bişey olmadı adedtim bile düzene girmedi canm

Ya hayyit damlasini hic denemedim ama gorumcem alicakmis aktardan aktar tavsiye etmemiş.çayi ve suyu daha iyi demis .damlada karisim ya da kimyasal olabilir.o yuzden ya cayi ya da suyu diyorum.sen en iyisi hayit tohumunu alip cayini demle hergun.en azindan en dogali ben adet duzensizligine cayini ictim hep.cok etkili.1fincan suya 1 cay kasigi hayiti 1 tasim kaynatip 5-6 dkka dememeye birak.sabah aksam ic.inan ilk aydan etkisini goruceksin.

Back
X