- Konu Sahibi fatossotaf
merhaba arkadaşlar,23 yaşında 8 aydır evliyim,vajinusmusu yeni yendim sayılır haftada iki veya üc kez ilişkiye giriyorum ama krem ve kayganlaştırıcı ile tabi ve adetlerim çok düzensiz,doktora herhangi bi sorunun yok dedi adet düzenleyici ilaç verdi kullandım ama değişen birşey yok,2 ay adet olmadığımı biliyorum ama herhangi bişey yapmadan 2 ay sonunda adet gördüm,evlenmeden önce de düzensizdi ama evlendikten sonra boyle oldu.
şimdi hamile kalmak istiyorum.tecrubeli olan arkadaşlar yol gösterirse eğer çook sevinirim,ilk ne yapmam lazım,doktora mı gideyim kendim denemelerime devam mı edim? yumurtlama zamanımı bilmiyorum rastgele herhangi günlerde ilişkiye girsek de hamile kalır mıyım? veya doktora gidersem ne soyleyim?
bu arada Allah'ım tüümm bebek isteyenlere bebek nasip etsn.herkes için dua ediyorum.
şimdi hamile kalmak istiyorum.tecrubeli olan arkadaşlar yol gösterirse eğer çook sevinirim,ilk ne yapmam lazım,doktora mı gideyim kendim denemelerime devam mı edim? yumurtlama zamanımı bilmiyorum rastgele herhangi günlerde ilişkiye girsek de hamile kalır mıyım? veya doktora gidersem ne soyleyim?
bu arada Allah'ım tüümm bebek isteyenlere bebek nasip etsn.herkes için dua ediyorum.