hamile kalmak istiyorum ama bilmyorm nasil olacak 5. ayimdayim

Benim 3 yaşında bir oğlum var. İkinci için uğraşıyorum. Önce doktora gittim, kontrolden geçtim. 2 aydır çalışıyoruz uygun pozisyonda ve yumurtlama günlerinde... ama olmadı. hayırlısı bakalım. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Benim 3 yaşında bir oğlum var. İkinci için uğraşıyorum. Önce doktora gittim, kontrolden geçtim. 2 aydır çalışıyoruz uygun pozisyonda ve yumurtlama günlerinde... ama olmadı. hayırlısı bakalım. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Insallahh ben dua ediyorm hep neredeyse 2 gunde bur beraberiz bazen hergun allah buyuk

bende 4 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz 2 kez denememizde tamam bu sefer oldu diyorum ama fıs çıkıyor ne yazıkki sonra düşünüyorum acaba nerde yanlış yaptık diye hamile kalmak için özellikle bu ay çok iyi araştırıp ona göre çalıştık hadi ilk denememizde bu konuda pek fazla bilgim yoktu çoğu şeyi uygulamadık ama bu kez yumurtlama günleri dahil hemen hemen hergün ilişki oldu hiç kalkmadan ayaklarımı yukarı kaldırım kalçamın altına yastık koydum vs. ama yinede olmadı vardır bunda da bi hayır aman yeterki sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bekliim napalım bebişim geleceği zamanı iyi bilir sızlaamamın bi anlamı yok Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu ay çok beklemeden müjdeli haberi alırız hepimiz

bende 4 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz 2 kez denememizde tamam bu sefer oldu diyorum ama fıs çıkıyor ne yazıkki sonra düşünüyorum acaba nerde yanlış yaptık diye hamile kalmak için özellikle bu ay çok iyi araştırıp ona göre çalıştık hadi ilk denememizde bu konuda pek fazla bilgim yoktu çoğu şeyi uygulamadık ama bu kez yumurtlama günleri dahil hemen hemen hergün ilişki oldu hiç kalkmadan ayaklarımı yukarı kaldırım kalçamın altına yastık koydum vs. ama yinede olmadı vardır bunda da bi hayır aman yeterki sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bekliim napalım bebişim geleceği zamanı iyi bilir sızlaamamın bi anlamı yok Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu ay çok beklemeden müjdeli haberi alırız hepimiz
Ama sen 4 ayliksin doktorlar 6 ay sure veriyorlar ya bn nedense hep 16 sindan sonra yogun olarak birliktyz su adet baslangcmzdan sonrra cok denicem allahm insallah nasip eder bize o kadar cok istyorum ki odasi bile hazir bnde 5 aylik evlym hic korunmadik

Arkadaşlar 1 yil kadar olmaması normal aslında.. Doktorlar genelde bir yol sonra sorun aramaya basliyor. En azindan benim zamanimda öyleydi.. 3 ay 5 ay bi sakin olun diycem.. Ben de oyleydim. Ancak kafaya taktikca da olmuyor.. Tmm yumurtlama günü falan onemlibde o is de belli olmuyor. Ben mola verdiğim ay hamile kaldim.. Sok olmustum. Üstelik aşılamalar falan.. Tutmadi. Ne zaman kafadan attim oldu.. Tez zamanda kavuşun inşallah bebislerinize :KK46:

Ama sen 4 ayliksin doktorlar 6 ay sure veriyorlar ya bn nedense hep 16 sindan sonra yogun olarak birliktyz su adet baslangcmzdan sonrra cok denicem allahm insallah nasip eder bize o kadar cok istyorum ki odasi bile hazir bnde 5 aylik evlym hic korunmadik
Eşiniz gitti mi doktora?

merhaba kızlarr bende 9 aydır deniyorum olmadıı..ilk başlarda erken dedik hemen olmaz dediikk sonr benim homnlarda sıkıntı çıktıııı...tabii moralimm çook bozulduu şüür normale döndükk u ay rahim filmi sonrası tedviye devam hayrlısı bakalıımmm..ben çok sabırsızımm 2. ayda doktora gitmiştimm..doktorlar hep 1 yıl geçmesi geek dedilerr ben hormon tahlili istedim ve öle otaya çıktıı..sonra savaş başladıı bizdee ..hayırlısııı..RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşALLAH...

Insallah canım biz ilk 2 ay korunduk ne bilim hemen tutar sandım yoksa eşim dakka bir gol bir istedi ama pek yanaşmamıştım bugün adetimin 4.günü bitti bi kaç damla leke geliyo sadece daha yumurtlamama çok var ama adetin bitimi hemen tutar diyolar galiba bende oyle yapacam yumurtlamayı falan beklemicem bide kafaya takmicam bu ay hadi hayırlısı olsun bu ay gazam mübarek olsun ya allah ya bismillah deyip çalışmalara başlicaz rabbim bu ay bebişlerimizi nasip etsin bizlere..

Back
X