Hamile kalmak istiyorum artık :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar biz 5 aydır bebek denemelerindeyiz, hiç korunmadim hâlâ da hamile kalamadim :( idrar yolu enfeksiyonum varms 2 kez ilac kullandım, sanırım genede geçmedi . acaba hamilelige engel olabilir mi bu :(

Kızlar biz 5 aydır bebek denemelerindeyiz, hiç korunmadim hâlâ da hamile kalamadim :KK43: idrar yolu enfeksiyonum varms 2 kez ilac kullandım, sanırım genede geçmedi . acaba hamilelige engel olabilir mi bu :KK43:[/QU3OTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım enfeksiyon hakkinda pek bir bilgim yok ama bende 1.5 senedir hamile kalamiyorum denemedigim şey kalmadı ama hiç vazgecmedigim ise sadece dua edip Rabbime sığınmak

Kızlar işallah rabbim sizlerde nasip eder umudunuzu hiç kaybetmeyin dua herşeyin ilacı

İNCİR KÜRÜnü deneyin arkadaslar ben cok fayda gördüm. etrafımdada cok fayda gören var! Rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallh

bende 1 senedir beklıyorum ayrıca incir kürünü denemek istiyorum prolaktini yükseltiyormuş benim arada yükseliyo korktum kullanmadım

bende kist büyütüo dıe duymustm incir kürü için ama dayanamayıp 1 ay yaptm sonuc aldm :) inşallah sizde de işe yarar ama cok ciddi bir bilgim yok baska bi etkisi varmı bilmıorm. yinede bi fikir olsn istedm.

Back
X