- 9 Ocak 2022
- 53
- 13
- 3
- Konu Sahibi Kbulut7865
Merhabalar arkadaşlar ben 7 Yıldır evliyim hamile kalamiyorum her yolu denedik fakat olmadı Kürlerle hamile kalanlar yazabilirmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora göründünüz mü önce bir problemin ne olduğunu ögrenmek sizin açinizdan daha sağlıklıMerhabalar arkadaşlar ben 7 Yıldır evliyim hamile kalamiyorum her yolu denedik fakat olmadı Kürlerle hamile kalanlar yazabilirmi acaba
Evet gezmedik doktor kalmadı kist var dediler doktorlar ve yumurta tembelliği var bendeDoktora göründünüz mü önce bir problemin ne olduğunu ögrenmek sizin açinizdan daha sağlıklı
Bir cözüm sunmadilar mi canim yumurtalar için incir ve havuç kürünü dene bence çok etkili qma kiste bisey diyemeyecegim bende de pcos var malesef bende surekli düşük yapiyordum kan pihtilasmasindan dolayi simdi cok sukur oldu insallah saglikla kucagima alabilirim.Evet gezmedik doktor kalmadı kist var dediler doktorlar ve yumurta tembelliği var bende
Rabbim sağlıcakla kucaginaza almayı nasip etsin inşallah cnm denedim incir ve havuç kurlerini bana pek faydası olmadıBir cözüm sunmadilar mi canim yumurtalar için incir ve havuç kürünü dene bence çok etkili qma kiste bisey diyemeyecegim bende de pcos var malesef bende surekli düşük yapiyordum kan pihtilasmasindan dolayi simdi cok sukur oldu insallah saglikla kucagima alabilirim.
Geçmiş olsun canm bende 2 defa düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı.sen ne gibi bı tedavi gördün ,ben cokistiuirum hamile kalmak ama olmuyirBir cözüm sunmadilar mi canim yumurtalar için incir ve havuç kürünü dene bence çok etkili qma kiste bisey diyemeyecegim bende de pcos var malesef bende surekli düşük yapiyordum kan pihtilasmasindan dolayi simdi cok sukur oldu insallah saglikla kucagima alabilirim.
Tesekkur ederim doktorlar bu jan pıhtılaşmasi konusunda cok celisiyor malesef ilk doktorum 6000 sabah 6000 aksam vurdurdu ugne yine dusuk oldu suan bir doç dr a gidiyorun 4000 mg igne kullaniyorum coraspini 12. Haftada biraktin bu doktor bana gebeligi ogrenir öğrenmez 4000 mg oksapar 200 mg progestan fitil sabau aksan birde coraspin verdi 12. Haftada progestan ve coraspini kestiGeçmiş olsun canm bende 2 defa düşük yaptım kan pıhtılaşması çıktı.sen ne gibi bı tedavi gördün ,ben cokistiuirum hamile kalmak ama olmuyir
Evet doğru diyorsun kimi doktor ilaç veriyor kimi dozunu az tutuyor anlamadım,gerçi ben daha hamile kalmadım, bunun için birşey yaptın mı yani gebelik öncesi birşey kullandın mi birde nerde doktora gidiyorsunTesekkur ederim doktorlar bu jan pıhtılaşmasi konusunda cok celisiyor malesef ilk doktorum 6000 sabah 6000 aksam vurdurdu ugne yine dusuk oldu suan bir doç dr a gidiyorun 4000 mg igne kullaniyorum coraspini 12. Haftada biraktin bu doktor bana gebeligi ogrenir öğrenmez 4000 mg oksapar 200 mg progestan fitil sabau aksan birde coraspin verdi 12. Haftada progestan ve coraspini kesti
Ben önce doktora gittim doktorum bana kan pihtilaşmasinin düsük yaptirdigina dair bilimsel bir kaniti olmadigini soyledi benim hamile kalmak için bişey yapmadim canim bi sıkıntım yok o yönde pcos olmama ragmen çok sukur reglin düzenliyse korkma daha once hamile kalmişsin hangi faktörlerin bozum bana mesaj at özelden konusalimEvet doğru diyorsun kimi doktor ilaç veriyor kimi dozunu az tutuyor anlamadım,gerçi ben daha hamile kalmadım, bunun için birşey yaptın mı yani gebelik öncesi birşey kullandın mi birde nerde doktora gidiyorsun
Yeni görüyorum mesajlarınızı kusura bakmayın canlarım kaç gündür misafir vardı giremedim ondan tüp bebek tedavisi olacaktık ama bizi çok oyaladilar bide devlet Hastanesi'nde gitmedim bende şuan İstanbul'da bir doktora gidiyorum bana tüp bebeğe gerek olmadığını söyledi bende prolaktin yüksekliği var dedi ondan hamile kalamiyormusun dedi ve eşimde yaklaşık 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama testi yine eskisi gibi çok düşük çıktı şuan doktor tedavisi altındayız bakalım artık hayırlısı ne olcak hakkimizda hayırlısı diyelimYumurta tembelliği var ise iyi bir tüp bebek merkezi ile görüşmenizi tavsiye ederim. 7 yıldır istiyormuşsunuz eminim bir çok yol denemişssinizdir
Tüp bebek denedinizmiMerhabalar arkadaşlar ben 7 Yıldır evliyim hamile kalamiyorum her yolu denedik fakat olmadı Kürlerle hamile kalanlar yazabilirmi acaba
Lüleburgaz daki bir doktor sayesinde bize ücretsiz tüp bebek tedavisi raporu çıkardı Edirne Trakya üniversitesi Hastanesi'nde. Gittik bize önce yaşın tutmuyor dediler yaşın tutsun sonra gel dediler 8 ay bekledik yaşım tutdu gittik bu seferde ilaçlar gelmedi dediler bize bizde artık olmadık tüp bebek tedavisini bizi oyaliyorlardi doğrudan İstanbul'a gittikTüp bebek denedinizmi
Hayır cnm hiç denemedik evet resmi evliliğimiz varYas ve tüp bebeğin ilgisi yok resmi evlilik varmiydi.Varsa tek aranan şart bu.Ilaclari siz de tedarik edebilirsiniz eczaneden vs onlar sadece dozunu kullanma şeklini ve muayene tarihlerini anlatacaklar .evet oyalamislar .Peki hiç tüp bebek denediniz mi?
Hayır cnm hiç denemedik evet resmi evliliğimiz var
Valla 7 sene dile kolay beklemekten ömür gitti bu yeni 1 haftadır ozeldeki doktora gidiyorum ve bana senin tüp bebek yapmana gerek yok dedi yumurta tembelliğin prolaktin yüksekliğinden oluyor dedi bizde gerçekten artık ne yapacağımızı şaşırdık nereye gitsek aynı şeyleri duyuyoruz öylece bekliyoruz7 sene nasıl beklediniz ki? Çok uzun bir süre gerçekten. Benim eşimde sperm az ve hareketli sperm yok denecek kadar az. Tüp bebek merkezine gittik onlar bu işin ehli çünkü. Ve sizde zaman kaybetmeden tüp bebek merkezi araştırıp gidin. İlla tüp bebek yapılacak diye değil gerekli tüm kontroller ve sorun neyse ona göre tam detaylı tedavi ederler