HAMİLE KALMAK ISTİYORUM DIYENLER BURAYA

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
Bu zamana kadar öğrendiğim tüm tecrübelerimi anlatmak isterim

Ilk önce şunu söylemek gerekir ki Allah nasip eder başka şeyleri ise vesile eder. Anlattiklarimin size vesile olmasını dilerim.

E siniz de Sperm sorunu var sizde yumurta tembelliği mi ya da tüpler de kapalilik mi inşallah hepsi çözülecek bu ay

Adetinizin 2. Günü çörek otu bal tarçın her sabah aç karnına bir şeker kaşığı tuketin tam 12 gün kullanın. Adetiniz bitince tuplerde sorun varsa damarlariniz açılsın diye hem maydonoz kaynatın buharına oturun 7 gün her akşam . O işlemden 20 dk sonra esinizle birlikte olun. Eşinize keçi boynuzu kürü yapın sabah ve akşam aç tok farketmez. Esiniz bu küre sizin corek otu tarçın bal a başladığınız gün başlasın o da tam 12 gün kullansın. Şimdi en önemli detay normalde duymussunuzdur birlikte olduktan sonra belinizin altına yastık koyun yarım saat kalkmayin derler ben size daha garantisini söylicem birlikte olmadan belinizin altına yastık koyun hemde iki tane. Birlikte olduktan sonra o yastiklar 2 saat daha belinizin altinda beklesin ayaklariniz yukarida. Sperm hareketi isterse yüzde 0 olsun ise yaricak inşallah Allah a güvenerek bunları yapın ben sadece vesile olabilirim bana sadece dua edin yeter inşallah hayirliysa olursunuz

Benim annemin 2 yıl çocuğu olmamış ebeye götürmusler damar eğri demiş duzeltmis şimdi 3 çocuğu var ☺ ilk başta ebeye gidip sonra bunları uygulayabilirsiniz.

Eğer yumurta çatlama sorununuz oluyorsa bu kadar tedaviyi yapın adetin 13. Günü doktora gidip ovitrelle çatlama ignesi isteyin hem yumurtalarinizin olgunlasmasini takip etmiş olursunuz

Canım meraba bilgiler için saol maydanoz kaynatın demissin su ile mi sutlemi miktarı ne kadar olmali

Canım sen çok çok kasmışsın kendini eşini ya ben hamile olmasam bile bu kadarını yapmazdım illaki denenir nasiptir sonucta ama bu kadarı bence fazla sabırlı kadınmışsın demek ki

Bilirmisin Adanada gömeç derler bi bitki var bence maydonoz yerine o daha uygun annem onu kaynatip kime kullandirttiysa hamiş kaldı.
Bende istiyorum ama daha çıkmadı gömeçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…