Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selin demirci

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
93
27
18
26
Merhabalar
Hamile kalmak istiyorum fakat daha önce eşimle hiç böyle bir konuyu düşünmemiştik ama artık istediğimizi anladık.
Adet. Döngüm düzensiz yani örnek vermem gerekirse ;
Kasım ayında 32 gün
Aralık ayında 27 gün
Ocak ayında 30 gün
Olacak şekilde adet uzunluğu ise 4 gün. Hamile kalmak için neler yapmalıyım? Hangi günler daha sağlıklı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-04-01-02-18-17_cc7e4d6f19e2d4fe9bc72446b4cc8d65.webp
    Screenshot_2022-02-04-01-02-18-17_cc7e4d6f19e2d4fe9bc72446b4cc8d65.webp
    19 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-02-04-01-02-28-63_cc7e4d6f19e2d4fe9bc72446b4cc8d65.webp
    Screenshot_2022-02-04-01-02-28-63_cc7e4d6f19e2d4fe9bc72446b4cc8d65.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar
Hamile kalmak istiyorum fakat daha önce eşimle hiç böyle bir konuyu düşünmemiştik ama artık istediğimizi anladık.
Kasım ayında 32 gün
Aralık ayında 27 gün
Ocak ayında 30 gün
Olacak şekilde adet uzunluğu ise 4 gün. Hamile kalmak için neler yapmalıyım? Hangi günler daha sağlıklı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Rabbim tez vakitte nasip eder inşaAllah🤲🏻 Öncelikle yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyosan ovulasyon testlerinden alabilirsin. Bu test hangi gün yumurtladığını ve yumurtanın çatladığını gösteriyo ilişkiyi de ona göre planlayabilirsin. Eğer bunu takip etmek seni ve eşini strese sokarsa adet bitince 2 günde bir ilişki deneyebilirsiniz. İnşaAllah tez zamanda güzel haberler alırsın canım🥰

Rabbim tez vakitte nasip eder inşaAllah🤲🏻 Öncelikle yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyosan ovulasyon testlerinden alabilirsin. Bu test hangi gün yumurtladığını ve yumurtanın çatladığını gösteriyo ilişkiyi de ona göre planlayabilirsin. Eğer bunu takip etmek seni ve eşini strese sokarsa adet bitince 2 günde bir ilişki deneyebilirsiniz. İnşaAllah tez zamanda güzel haberler alırsın canım🥰
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim iyi günler 🥰

Merhabalar
Kasım ayında 32 gün
Aralık ayında 27 gün
Ocak ayında 30 gün
Benim tavsiyem en başta doktora gidip bebek planladığınızı söyleyin. Gerekli testler yapılsın. Sağlık gebelik için önemli bunlar. Doktor folik asit verecektir. Ona başlayın. Sonrasında arkadaşın dediği gibi ovulasyon testleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Benim tavsiyem en başta doktora gidip bebek planladığınızı söyleyin. Gerekli testler yapılsın. Sağlık gebelik için önemli bunlar. Doktor folik asit verecektir. Ona başlayın. Sonrasında arkadaşın dediği gibi ovulasyon testleri kullanmaya başlayabilirsiniz.
Aynen öyle

Merhabalar
Kasım ayında 32 gün
Aralık ayında 27 gün
Ocak ayında 30 gün
Tatlım Instagramdan bir minnakkkurabiyeler sayfasına bakmanı YouTube dan bir gebenin günlüğü ebru Ceylan bin videolarını izlemeni tavsiye ederim adet döngün düzensiz ise net ovulasyona başla

Back
X