Hamile kalmak istiyorum

Bebek4772

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
78
En iyi cevaplar
2
10
18
26
Kızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm

Kızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm
Bende regliden 1 hafta önce goguslerimde hassasiyet başladı. Kasık ağrısı zaten hep vardı. Ama herkesde bir olmaz bu canm. İnşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin

Geçmiş yumurtlama gününden itibaren mi yoksa gelecek olan mı kusura bakmayın çok soru soruyom daha ilk olacak hiçbirşey bilmiyorum o yüzden
Hiç sıkıntı yok bildiğim kadarıyla cevaplarım. Canm şimdi adetten sonra yumurtlama gerceklesiyo ya. O yumurtlamani baz al zaten o zaman ilişkiye girmişsındır diye düşünüyorum. O yumurtlama gününde itibaren 12 gün say. Erken gebelik testi yap varsa zaten silikte olsa çıkıyo.

Kesin hamile olacaksınız ya da kesin regl olacaksınız diye bir durum yok ki, en belirgin olan belirti zaten reglinizin gecikmesi olur, test yaparsınız olur biter.

Evet haklısın ya benim tek merak ettiğim hani yumurtlama gününden itibaren 12 gün sayıp erken test yapmam gerekiyo ya işte merak ettiğim geçmiş yumurtlama gününden itibaren mi yoksa gelecek olan mı 😑
Geçmiş olandan diye biliyorum, tam aslında reglinden 2-3 gün önce erken gebelik testi yapabilirsiniz, genelde çok silik de olma çıkabiliyor🤷🏻‍♀️

Back
X