Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Valla hepsini kaydediyorum yeni evliyiz daha yeniyiz bu konudaTqkvime
Kızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm
Bebek denemelerinin ilk yilinda 1 yila kadar bebek olusmamasi normal sayiliyor, uzarsa doktora gorunmekte fayda var.Oyuzden hic kasmayin.Valla hepsini kaydediyorum yeni evliyiz daha yeniyiz bu konuda
Nasıl yani anlamadım
Yani ornegin bebek istiyorsunuz ve korunmayi biraktiniz, 12 aya kadar kabul edilebiliyor , ama bu sureye rsgmen hala hamile kalinamiyorsa tibbi destek gerekiyor.Nasıl yani anlamadım
İnşallah gönlüne göre olsun canımKızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm
Ha tamam anladım kusura bakmayın cahilliğime verin
İnşallah teşekkür ederimİnşallah
Estagfirullah :)Ha tamam anladım kusura bakmayın cahilliğime verin![]()
Rica ederimİnşallah teşekkür ederim
Birşey daha sormak istiyorum kusura bakmayın ilişkiye girdiğimiz gün eşim tam 3 sefer boşaldı aralıklı zamanlarda bide çok istiyoruz yani tutma olasılığı sizce kaçtırİlişkiden
Canim öncelikle bir sakin olun. Daha ilk defa düşünmeye başladığınız için birden insan hadi hemen olsun hemen eşya bakalım hemen hayal kuralım istiyor anlıyorum bende gebelik bekliyorum. 3. Ayimdi bu ay yine olmadı ilk ay tam 10 tane test yapmıştım kesin hemen tutar zannediyordum stresim daha yeni yeni azalmaya başladı bu ay bir sakin olun öncelikle hemen olamayabilecegini kabulleninBirşey daha sormak istiyorum kusura bakmayın ilişkiye girdiğimiz gün eşim tam 3 sefer boşaldı aralıklı zamanlarda bide çok istiyoruz yani tutma olasılığı sizce kaçtır
Yani baya bi Bekliyecez
Canım tabiki inşallah beklemezsin rabbim tez zamanda kavustursun ama bu kadar kolay olmuyormuş bu işler o yüzden sakin kalmakta fayda varYani baya bi Bekliyecez
İnşallah canım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah