G guntac Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2022 1 0 1 29 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi guntac #1 Merhaba. Doktorum medroksiprogesteron (tarlusal) ilacını yazdı. Bu ilacı kullananlar varmı? Ne işe yarıyor, hamile kala bilirmiyim bu ilaçla?
Merhaba. Doktorum medroksiprogesteron (tarlusal) ilacını yazdı. Bu ilacı kullananlar varmı? Ne işe yarıyor, hamile kala bilirmiyim bu ilaçla?
W Waweylaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2021 484 242 53 27 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi guntac #2 guntac .!.: Merhaba. Doktorum medroksiprogesteron (tarlusal) ilacını yazdı. Bu ilacı kullananlar varmı? Ne işe yarıyor, hamile kala bilirmiyim bu ilaçla? Genişletmek için tıkla... Adet soken bi ilac. Geciken ve adet olamayan kadinlara veriliyor. Gec dollenme gibi durumlarda kullanilirsa bebegin tutunmasina yardimci oluyor. Hamile kalmaya bi etkisi bence yok.
guntac .!.: Merhaba. Doktorum medroksiprogesteron (tarlusal) ilacını yazdı. Bu ilacı kullananlar varmı? Ne işe yarıyor, hamile kala bilirmiyim bu ilaçla? Genişletmek için tıkla... Adet soken bi ilac. Geciken ve adet olamayan kadinlara veriliyor. Gec dollenme gibi durumlarda kullanilirsa bebegin tutunmasina yardimci oluyor. Hamile kalmaya bi etkisi bence yok.