Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testi denediniz miAdetim 5 gün sürüyor. 25 günde 1 oluyorum genelde . Nasıl bir yol izlicem bilemiyorum. 2 kere denedim ama yanlış hesaplamış olabilirim doğurganlık dönemini. Yardım eder misiniz?
Adetten sonra günaşırı birlikteliği bir deneyinAdetim 5 gün sürüyor. 25 günde 1 oluyorum genelde . Nasıl bir yol izlicem bilemiyorum. 2 kere denedim ama yanlış hesaplamış olabilirim doğurganlık dönemini. Yardım eder misiniz?
Üzgünüm denemedim.Ovulasyon testi denediniz mi
Doğurganlık döneminizi yanlış hesapladığınızı düşünüyorsanız bence bir de ovulasyon testi deneyin inşallah işe yararÜzgünüm denemedim.
Deneyeceğim inşallahDoğurganlık döneminizi yanlış hesapladığınızı düşünüyorsanız bence bir de ovulasyon testi deneyin inşallah işe yarar
Adetim 30 güne kadar geciktiği zaman gittim. Değerlerime bakıp birşey olmadığını söyledi. Beni dahiliye doktor una yönlendirdi. Orda da değerlerime baktık troid hormonu nun yüksek olduğunu gördük. 7,24 çıktı başlarda tedavi oluyorum. Kıştan beri.. Acaba bu gebeliğe engel mi? Sürekli kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Belirtileri çok oluyor. Kullandığım ilaçta levotiron 50 lik.Öncelikle kadın doğum uzmanına gidip kontrollerinizi yaptirmanizi öneririm bir problem varsa aylarca boşuna emek vermeyin
Ayrıyetten kadın doğum adet gecikmesinde kullanılan bir ilaç vardı adı aklıma gelmedi şuan onu kullandım kullandıktan sonra adet oldum.Adetim 30 güne kadar geciktiği zaman gittim. Değerlerime bakıp birşey olmadığını söyledi. Beni dahiliye doktor una yönlendirdi. Orda da değerlerime baktık troid hormonu nun yüksek olduğunu gördük. 7,24 çıktı başlarda tedavi oluyorum. Kıştan beri.. Acaba bu gebeliğe engel mi? Sürekli kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Belirtileri çok oluyor. Kullandığım ilaçta levotiron 50 lik.
Bu ilaç gebelikte de kullanılıyor çünkü tsh yüksek oldugu zaman bebekte zeka geriliği görülebiliyor bildigim kadarıyla tsh yüksekliği gebe kalmayı da engelliyor ama kullandıgınız sürece sıkıntı yok geçmiş olsunAdetim 30 güne kadar geciktiği zaman gittim. Değerlerime bakıp birşey olmadığını söyledi. Beni dahiliye doktor una yönlendirdi. Orda da değerlerime baktık troid hormonu nun yüksek olduğunu gördük. 7,24 çıktı başlarda tedavi oluyorum. Kıştan beri.. Acaba bu gebeliğe engel mi? Sürekli kullanmam gerektiğini söyledi doktor. Belirtileri çok oluyor. Kullandığım ilaçta levotiron 50 lik.
Bazen unuttuğum oluyor yani sürekli kullanıcam değil mi?Bu ilaç gebelikte de kullanılıyor çünkü tsh yüksek oldugu zaman bebekte zeka geriliği görülebiliyor bildigim kadarıyla tsh yüksekliği gebe kalmayı da engelliyor ama kullandıgınız sürece sıkıntı yok geçmiş olsun
Doktor ne kadar dediyse o kadar kullanırsınız ben gebelik boyunca kullanacagım sonrasında duruma göre bakacağız sizin durumunuzj bilemiyorum. Ama evet her gün kullanmalısınız ve ayda bir kan tahlili vermelisiniz kontrol içinBazen unuttuğum oluyor yani sürekli kullanıcam değil mi?
Evet haklısınız teşekkürler ihmal etmeyeceğim.Doktor ne kadar dediyse o kadar kullanırsınız ben gebelik boyunca kullanacagım sonrasında duruma göre bakacağız sizin durumunuzj bilemiyorum. Ama evet her gün kullanmalısınız ve ayda bir kan tahlili vermelisiniz kontrol için