A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 35 Manisa 27 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #1 Hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla goguslerim feci aciyo dokunamiyorum adetime 11 gun var belirti olabilir mi? Damarlarim cekiliyo sanki
Hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla goguslerim feci aciyo dokunamiyorum adetime 11 gun var belirti olabilir mi? Damarlarim cekiliyo sanki
S SeherVakti34 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 65 4 18 35 İstanbul 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #2 Biraz beklemekten başka çare yok canım :) Allah gönlüne göre versin dilerim sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur... Son düzenleme: 28 Nisan 2014
Biraz beklemekten başka çare yok canım :) Allah gönlüne göre versin dilerim sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur...
A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 35 Manisa 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #3 SeherVakti34 .!.: Biraz beklemekten başka çare yok canım :) Allah gönlüne göre versin dilerim sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur... Öyle canim ya bilmiyorum ilk defa bu kadar aciyo goguslerim adet doneminde bile acimazlar normalde cok istiyorum bebegimin olmasini da Genişletmek için tıkla...
SeherVakti34 .!.: Biraz beklemekten başka çare yok canım :) Allah gönlüne göre versin dilerim sağlıklı nur topu gibi bir bebeğin olur... Öyle canim ya bilmiyorum ilk defa bu kadar aciyo goguslerim adet doneminde bile acimazlar normalde cok istiyorum bebegimin olmasini da Genişletmek için tıkla...
Silenceangel Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 50 3 86 Eskişehir 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #4 ada4545 .!.: Hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla goguslerim feci aciyo dokunamiyorum adetime 11 gun var belirti olabilir mi? Damarlarim cekiliyo sanki Genişletmek için tıkla... Doktorlar adetten önce gebelik belirtisi yaşanmaz genellikte adet gecikmesinden sonra başlar diyolar ama Allah gönlüne göre verir inşallah canım
ada4545 .!.: Hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla goguslerim feci aciyo dokunamiyorum adetime 11 gun var belirti olabilir mi? Damarlarim cekiliyo sanki Genişletmek için tıkla... Doktorlar adetten önce gebelik belirtisi yaşanmaz genellikte adet gecikmesinden sonra başlar diyolar ama Allah gönlüne göre verir inşallah canım
A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 35 Manisa 28 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #5 Silenceangel .!.: Doktorlar adetten önce gebelik belirtisi yaşanmaz genellikte adet gecikmesinden sonra başlar diyolar ama Allah gönlüne göre verir inşallah canım Genişletmek için tıkla... Evet oyleymis adeti beklicem bakalim artik
Silenceangel .!.: Doktorlar adetten önce gebelik belirtisi yaşanmaz genellikte adet gecikmesinden sonra başlar diyolar ama Allah gönlüne göre verir inşallah canım Genişletmek için tıkla... Evet oyleymis adeti beklicem bakalim artik
gulmetin Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2013 47 3 18 İstanbul 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #6 Benim adetim biteli 5 gun acimaya basldi ama sanmiyorum bende bebek istiyorum Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim adetim biteli 5 gun acimaya basldi ama sanmiyorum bende bebek istiyorum Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 35 Manisa 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #7 gulmetin .!.: Benim adetim biteli 5 gun acimaya basldi ama sanmiyorum bende bebek istiyorum Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum psikolojik sanirim olmasinida cok istiyorum hayirlisiyla o mutlu haberi aliriz İnşAllah
gulmetin .!.: Benim adetim biteli 5 gun acimaya basldi ama sanmiyorum bende bebek istiyorum Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum psikolojik sanirim olmasinida cok istiyorum hayirlisiyla o mutlu haberi aliriz İnşAllah
gulmetin Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2013 47 3 18 İstanbul 3 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #8 ada4545 .!.: Bilmiyorum psikolojik sanirim olmasinida cok istiyorum hayirlisiyla o mutlu haberi aliriz İnşAllah Genişletmek için tıkla... Sen adet oldunmu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ada4545 .!.: Bilmiyorum psikolojik sanirim olmasinida cok istiyorum hayirlisiyla o mutlu haberi aliriz İnşAllah Genişletmek için tıkla... Sen adet oldunmu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 35 Manisa 3 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #9 gulmetin .!.: Sen adet oldunmu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Hayir olmadim 5 gun var
gulmetin .!.: Sen adet oldunmu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Hayir olmadim 5 gun var
A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 35 Manisa 3 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #10 gulmetin .!.: Sen adet oldunmu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Goguslerimin kahverengi yerinde koyu kahve rengi ben gibi lekeler olustu sizliyo goguslerim adet olurken hic sizlamazlardi normalde
gulmetin .!.: Sen adet oldunmu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Goguslerimin kahverengi yerinde koyu kahve rengi ben gibi lekeler olustu sizliyo goguslerim adet olurken hic sizlamazlardi normalde
A angela35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2014 95 71 38 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #11 slm arkdaşlar adetim 4 gün geçti idrar testi negatf kan testi 0.07 çıktı kasıpımda ağrı vardı acil doktora gittim bu defa da apandisit olabilr dedi iyice kafam karıştı adet döneminde apandisit ağrısı ortaya çıkar mı???
slm arkdaşlar adetim 4 gün geçti idrar testi negatf kan testi 0.07 çıktı kasıpımda ağrı vardı acil doktora gittim bu defa da apandisit olabilr dedi iyice kafam karıştı adet döneminde apandisit ağrısı ortaya çıkar mı???