hamile kalmak istiyorum

Selamun aleykum kizlar bende 6 aylik evliyiz hamile kalmak istiyorum 2 aydir olmuyor yarin kadin dogum uzmanina gidecem allah izin verise 1 tane yavrum olur gurbetci oldugum icin cok zorlaniyorum
as....nerelisin???inş en kısa zamanda olur...

mrb arkadaslar bende 1 yıllık evliyim kısa bi hamilelik dönemi geçirdim tarif edilemez bi duygu .. ama kürtaj oldum kaybettim bebeğimi .. şimdi yine istiyoruz hersey normal ama olmadı bi türlü dr acele etme dedi ama ben sabırsızlanıyorum :) klomene baslıyorum yarın hakkımızda hayırlısı olsun

mrb arkadaslar bende 1 yıllık evliyim kısa bi hamilelik dönemi geçirdim tarif edilemez bi duygu .. ama kürtaj oldum kaybettim bebeğimi .. şimdi yine istiyoruz hersey normal ama olmadı bi türlü dr acele etme dedi ama ben sabırsızlanıyorum :) klomene baslıyorum yarın hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba canım,hayırlısı olsun inş hepimiz için....Ben ve eşimde istiyoruz.

canım bende 30 ağustosda evlendım 13 ekımde son adet tarihim. açık yazcam kusura bakmayın ben ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 15 dk beklıyordum ve hemen duş almıyordum 1 saat bekliyordum ayrıca belimin altına yastıkta koydum. ve adet başladığı gunden itibaren say 10. ve 18. gun arasını boş geçme. umarım işe yarar.
işe yaradı :))) 5 aylık hamıleyım oğlum olacak :)))

Back
X