hamile kalmak istiyorum

damla584

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
29
10
88
Mrb hocam ben 1.5 yillik evliyim hamile kalamadim 3 çatlama iğnesi oldum ama maalesef olumsuz klomen içtim. Esimdede bi sorun yok benimde yumurtam olusuyo hatta son ay catlama iğnesi bile vermedi dr rahim filmide cekilde oda temiz cok şükür baska ne yol izliyebilirim aşılamayami gecmek gerekiyor

Mrb hocam ben 1.5 yillik evliyim hamile kalamadim 3 çatlama iğnesi oldum ama maalesef olumsuz klomen içtim. Esimdede bi sorun yok benimde yumurtam olusuyo hatta son ay catlama iğnesi bile vermedi dr rahim filmide cekilde oda temiz cok şükür baska ne yol izliyebilirim aşılamayami gecmek gerekiyor
Merhabalar :
Gebe kalmak icin bayan yaşı cok oldukca önemlidir. Düzenlı adet görmek çoğunlukla yumurtlama varlığına işaret eder . Düzensiz adet görme durumunda yumurtlama bozuklugunu düsündürür. yumurtalık rezervinin normal olması oldukca onemlıdır.Gebelık ıcın 2. önemlı faktör tüplerınızın durumudur. Gecırılmıs ameliyat veya enfeksıyonlara baglı tüplerın saglıklı yapısı bozulabılır Bunu gosteren en iyi tetkık ıse rahım tüp fılmı cekmektır. 3. önemlı parametre sperm durumudur. Eşinizin sperm sayı ve hareketının normal olup olmadığıdır.Tüm bu bilgiler ışıgında; sizin durumunuzda tüm bu parametreler normal ıse yumurtlatma ve /veya aşılama tedavısı yapılabılır. Basarı şansı %10-15 tır( 30 yas altı bır bayan için )Gebelık gerceklesmez ıse basarı sansı (merkezımızde ortalama %55-60 tır)daha yüksek olan tup bebek tedavısıne gecılmelıdır.Bol sans dılerım.

Back