hamile kalmak istiyorum

Hayaller_hayatlar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
1.546
789
123
35
Selam kizlar. 11aylik evliyim.8ay korundk. 3 aydir bebek olmuyo. Hemen umutsuzluga kapılıyorum . Birde son 3 ay da adetim bikac gun gecikmeye basladi. Korunma sonrasi gecikme olmasi normal mi. Ve hemen hamile kalamamis olmam normal mi

Selam kizlar. 11aylik evliyim.8ay korundk. 3 aydir bebek olmuyo. Hemen umutsuzluga kapılıyorum . Birde son 3 ay da adetim bikac gun gecikmeye basladi. Korunma sonrasi gecikme olmasi normal mi. Ve hemen hamile kalamamis olmam normal mi
Normal çocuğu olupta bi kaç yıl sonra ikinciyi isteyen herşeyi normal olan bi kadın bile hemen hamile kalamayabilir.. Çünkü ger kadının ayda %30 hamile kalma ihtimali vardır..adetin 11&17. Günler arasını iyi değerlendir bi problem yoksa 6 ay içinde hamile kalırsın doktorun söylediği bu genel için..

Çook normal ben de 11 aylık evliyim hiç korunmadık son 3 aydırda doktora gidiyorum yumurta takibi yapılıyo bu forum da çok uzun süredir bebek isteyenler de mevcut.inşallah Rabbim bizlere de en kısa zamanda anne olmayı nasip eder

Bi sorun oldugunu dusunmuyorum. Ama doktora gitme fikri de beni geriyor. Henuz 3 ay oldu. Ve adet gecikmelerinin vucudun kendini hamilelige alistirdigindan oldugunu soyluyorlar. Bu dogru olsada adet duzensizligim dolayisiyla yumurtlama gunumu de hesaplayamiyorum.

Tatlım daha çok yenisin olur inşallah hemen panik olma..ben 15 yıldır uğraşıyorum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Kizlar bir de ben ovulasyon testi almak istiyorum . Adetim yeni bitit. Bugum adetimin 8. Gunu. Ne zaman kullanmaya baslamam lazm ve onerebileceginz marka var mi

Az once bir ovulasyon testi aldim. Testin icinde 2 tane var. Duzensizlgim oldugu icn ne zaman baslayacagimi bilemiyorum. B8 fki olan var mi arkadaslar

uc ay cok erken bi zaman insallah uzun zaman beklemeden istedigin olur ben 2 senedir bekliyorum 7 8 aydir tedavi goruyorum tik yok

gece yatmadan bir bardak ılık tarçınlı süt yumurtalıkları çalıştırıyormuş
bizde istiyoruz 2 yıldır ve sürekli doktor kontrolüne gidiyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…