hamile kalmak istiyorummmm

kızlar herkese yorumları için çok teşekkürler dünden beri çok düşündüm belki de benim yüzümden ben çocuk meselesini hayatımın ortasına koydum sadece ona odaklandım hiç bir zaman yürekten hayırlısı buymuş demeyi bilemedim hep aklımın bir köşesinde neden sorusu vardı.aklıma ne geliyo biliyomusunuz hani hz yusufun hikayesinde babası herşeyi unutup sadece oğlunu istiyordu ama sırf bu yüzden rabbim yusufuna kavuşturmuyor onu öyle sınıyordu ya bende öyle bi hataya düştüm ışte herşeyi bi kenara bırakıp çocuk ta çocuk dedim ama hiç bi sorun yokken yinede olmadı.artık kısmet olsada olmasada

Ne zaman aklindan cocuk dusuncesini atip iliskiye girersen iste ozaman hamile kaliyormussun. Birde bunu dene canim.

:46::46::46: Canım senin adına çok ama çok sevindim :21:
Peki eşin hiç kontrole gittimi doktora? Bi takım testler var eşinde yaptırsaydı onlardan?
İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile verir bebeğini :)
Bu arada acıdımı?

eşim test yaptırdı onda bi sorun yok canım.benimde biraz ağrım oldu adet sancısı gibi o da film çekildi kalktım 15 20 dk anca sürdü hafiften

eşim test yaptırdı onda bi sorun yok canım.benimde biraz ağrım oldu adet sancısı gibi o da film çekildi kalktım 15 20 dk anca sürdü hafiften

Hımm anladım canım, sevindim...
Rabbim en kısa zamanda müjdeli haberi almanı nasib etsin :54:

Back
X