Hamile kalmak istiyoruum..

mugeeosmanogluu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
36
15
8
29
Merhaba kızlar,

2 yıllık evliyim. Korunmayı bıraktık. 3 aydır deniyoruz olmuyor. 4.ayımıza girdik sabırsızlıkla regl tarihimi bekliyorum test yapmak için. Çok fazla stres yapıyorum, buna engel olur mu? Stres yapıp yine de hamile kalanlar var mı? Artık korkmaya ve ümidimi kaybetmeye başladım.

Stres en önemli etken 3 ay deniyonuz bekle bı korunmayı bırakınca hemen kalcan diye birşey yok sabret vakti zamanı var boşa kendini sterese sokma şal herşeyi böyle yaparak kendini de uzersin hormonlarını da mahvedersin

Stres yapıp hamile kalamayan çok insan var. Stresi bıraktıkları ay, tatile çıktıklaru ay, tamam artık yeter aşılamaya başlayacağım diyip kendini saldığı ay, tüp bebeği beklediği ay hamile kalıyor herkes yani stresten arındığı ay. 2018 hazirandan beri çocuk istiyorum. Çok stresi zamanlarım da oldu rahat zamanlarım da aman olmasın dediğim aylar da. Bu kadar germeyin kendinizi 4 ay çok kısa bir zaman. Doktorlar bile eğer 30 yaşınızı geçmediyseniz 1 yıldır denemiyorsanız bir işlem yapmıyor evde deneyin diyorlar. Yaz geliyor, doğaya kuşa böceğe odaklanın

9 ay boyunca stres yaptım sonuç kocaman bir negatif ne zaman ki kendimi rahat bırakıp doktoru dinledim o ay hamileydim ama tabi ben birde çatlatma iğnesi kullandım kafam hep rahattı

Çok haklısın, başka bir uğraş bulmak lazım kafayı dağıtmak lazım. Düşünmeden edemiyorum

Hep aynı şeyi söylüyorum size de söyleyeceğim 3-4 ay ümidinizi kaybetmek için çok çok erken en azından senelerce bebek hasreti çeken insanlara biraz ayıp etmiş olursunuz. Sakin olun hayırlı zamanda,sağlıkla kavuşabilmenizi dilerim.

Doğru söylüyorsun ama insan bi acaba mı diyor, elimde değil inanki.. nasip. Allahım inşallah bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…