Hamile kalmak istiyoruz

Birrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
11
16
38
52
Arkadaslar oncelikle merhaba bu ani yasadigimda buraya yazacagima soz vermistim kendime. Cunku uyeligim olmasa da hep okurdum burdan fikirler olurdu bana. Bir ay boyunca yaptiklarimi aktaracagim size, meryem suresi ve her gun 1 yasin okuyup suya ufleyip ictim 41 gun devam edilecek. Her gun iki incir yedim esime her aksam keciboynuzu suyu icirdim ilk 1 haftaa sabah aksam icirdim ali imran suresinin 38. Ayeti olarak biliyorum burdan netten buldugum bi duayi okudum daha dogrusu ayeti. Bal corekotu tarcin karisimini olcusu ile 2. Gunu baslayip reglin 12. Gunu de dahil ictim, 4 kez filan aslanpencesi demledim iki gund bir ictim rahmi kuvvelendirir derlermis :) ovulasyon testi aldm tam iki kirmiziyi yakalayamasm da ugrastim. Ovulasyon testlerini hic takmayin benim aldigim marka laboquick idi iki net cizgi hic cikmadi biri hep silik, ama o ay progesteron testi ile yumurtladigimi tespit ettik. Yani hic takmayin ovulasyon tam sonuc veremiyor cok zaman. Iste kizlar benim basimdan gecenler bunlar.. Rabbim (C.C) hepimizin gonlunden geceni versin, saglikli,hayirli, uzun omurlu evlatlar nasip eylesin.

Kizlar

Kizlar ayrica en onemli kismi yazmayi atlamisim annem bana bisey onerdi bana hamile kalmasinda yardimci olmus bi tanidigimizin 5 yil olmakis bu uontemi denemisler bende denedim bilginiz olsun; tarladan 4-5 kok (koklu olacak mutlka ) nane ve maydonoz aldik onu bi yere doldurduk kaynak su ilave ettik buhar banyosu yaptim heryerimi hava almicak sekilde battaniye ile sardik yrim saat o sekilde bekledim deneyin bence sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…