Hamile kalmak kaynanaya gitmeden önce??? Kafam karısık

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
32
Merhaba arkadaşlar ben dört yıllık evliyim.bebek düşünüyoruz eşimle.ama yurt dısında yasıyoruz yazın tatile gidicez inşallah.ve 2 aya yakın kaynanam da kalcam.kaynananm iyidir normalde ama cok karışır bana cok yönlendirir.hep kendininkini dogru zannedip o yönde hareket ettirir.oturdugumuz yer ilçe.kaynanamın bahçesi felan var işi de hiç bitmez.gidince illaki benim de yardım etmemi bekleyecek.ama ben burda zaten fabrikada çalışıyorum oraya tatile gidicem ve bu tatili ailemle gecirmek istiyorum.bebek ha deyince olmaz biliyorum ve istiyoruz da acaba tatile gitmeden hamile kalsam bana pek bulaşmaz diye düşünüyorum.karısmalarını istemiyorum çünkü karışacak biliyorum ailemle gecircem aynı ilgiyi oda beklicek.izin dönüşüne bırakırsam hamileliği ertesi sene tatile gidemiycem yani cokmu sacma düşünüyorum.akıl verirmisiniz.:KK46::110:

Merhaba arkadaşlar ben dört yıllık evliyim.bebek düşünüyoruz eşimle.ama yurt dısında yasıyoruz yazın tatile gidicez inşallah.ve 2 aya yakın kaynanam da kalcam.kaynananm iyidir normalde ama cok karışır bana cok yönlendirir.hep kendininkini dogru zannedip o yönde hareket ettirir.oturdugumuz yer ilçe.kaynanamın bahçesi felan var işi de hiç bitmez.gidince illaki benim de yardım etmemi bekleyecek.ama ben burda zaten fabrikada çalışıyorum oraya tatile gidicem ve bu tatili ailemle gecirmek istiyorum.bebek ha deyince olmaz biliyorum ve istiyoruz da acaba tatile gitmeden hamile kalsam bana pek bulaşmaz diye düşünüyorum.karısmalarını istemiyorum çünkü karışacak biliyorum ailemle gecircem aynı ilgiyi oda beklicek.izin dönüşüne bırakırsam hamileliği ertesi sene tatile gidemiycem yani cokmu sacma düşünüyorum.akıl verirmisiniz.:KK46::110:
E tamam tereddüdünüz nerede? Yapın bebeği madem?

Böyle bir sey için ertelemek saçma
Dusunuyorsaniz beklemeyin

Onu bunu bilmem de annemin bir lafı var, vicdansız kaynana ne hamilelik bilir ne de bebek bilir der. Ki sevgili babaannem hamileyken de bir sürü iş yaptırmış, bebek emzirirken bile buyururmuş.
O nedenle bebeğe çok da güvenmeyin. Daha erken deyip çalıştırabilir.

sacma düşünmüyosunda gereksiz yere düşünüyosun.
istiyosanız yapın.
tabi hemen olcak diyede bişey yok. ertelemeyin bence.

Valla benm ablamın kayınvalidesi ağrılar içindeki 7 aylık hamile gelinine oturup mantı açtırmış biri . O yüzden siz planınıza göre ayarlayn başkasına bakmayn

Bebek için yıllarca ugrasan var herseyin hayırlısını işte Allahtan sen taviz vermeden görüşürsun ailenle uzun vadeli plan yapms yarına cikacagimiz belli olmaz boş yere kendini germe stres en büyük düşman hamile kalmana

Bu kadar stresle zaten hamile kalmazsin

Ya hemen olur mu bilmiyorum ama yanına gittiğim zaman bütün işler bana bakacak onu biliyorum.üstüne bide ailemle çok görüşecegim için laf söylücekler.gitmeden olursa belki cok karışmaz diye düşündüm

Back
X