- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
kizlar kalcam cok agriyor sizce niye doguruyom mu acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin kızmı canımkizlar kalcam cok agriyor sizce niye doguruyom mu acabaa
yok cnm erkekBebeğin kızmı canım
gecmis olsun sen iki aydir cekiyorsan ben ozm kesin dogurmuyorum kalcam sanki kemigi ayriliyor gibi his ediorumDert ortağı buldum kendime :) ben yaklaşık iki aydır çekiyorm o ağrıyıı.. Git gide uykularımı kaçırmaya başladı. Kalçam yatağa yapışıyor sanki zaten zar zor dönüyorm
yolu yarilamissin nerdeyse :)Benim belim kopuyor doğurmama çok var sanırım inşlh maşallah![]()
![]()
lac haftaliksin canmgecmis olsun sen iki aydir cekiyorsan ben ozm kesin dogurmuyorum kalcam sanki kemigi ayriliyor gibi his ediorum
İşte bunlara çatı ağrısı deniyor maalesef ki. Normalde yapışık olan çatımız doğum zamanına kadar 11 cm açılırmış. Bu açılmadan kaynaklı ağrılarımız..gecmis olsun sen iki aydir cekiyorsan ben ozm kesin dogurmuyorum kalcam sanki kemigi ayriliyor gibi his ediorum
Kızların kalçadan vurur ağrısı derler benim kızım da da olmuştu onun için sordum yükün ağırlaşmış iyice Allah yardımcın olsunyok cnm erkek
ins hayirlisiyla aliriz kuacgimiza rabbim isteyen herkese nasip etsin bi duyguyu.. Seninki daha zormuş o dogum sancisinj 4 gozle bekliyorum herkes diyor korkmuyormusun valla ben korma yerine sabirsizlaniyorumİşte bunlara çatı ağrısı deniyor maalesef ki. Normalde yapışık olan çatımız doğum zamanına kadar 11 cm açılırmış. Bu açılmadan kaynaklı ağrılarımız..
Bende plasenta previa da mevcut iki ağrı karışıyor duble ağrı :) evlatlarımız sağlıklı olsunlarda az kaldı.
amin sagol hepimizin yardimcisi olsun hayat bize kadinlara zor :)Kızların kalçadan vurur ağrısı derler benim kızım da da olmuştu onun için sordum yükün ağırlaşmış iyice Allah yardımcın olsun
İyi bak senin yine normal gelecek şükret kuzum bizim sezeryan yolu görünüyor normal çok riskliins hayirlisiyla aliriz kuacgimiza rabbim isteyen herkese nasip etsin bi duyguyu.. Seninki daha zormuş o dogum sancisinj 4 gozle bekliyorum herkes diyor korkmuyormusun valla ben korma yerine sabirsizlaniyorum![]()
niye riskli ki bana sordu doktor doğumu nasil istiorsun normal dedimİyi bak senin yine normal gelecek şükret kuzum bizim sezeryan yolu görünüyor normal çok riskli
Yok ya ne yarısı. Daha çok var. İçimide bi heves sardı miniğime bişeyler aldıkça . Onu kucağıma alsam koklasam koklasam bu ağrıları unuturdumyolu yarilamissin nerdeyse :)
Plasenta rahim ağzını kapatmış canım o yüzden istirahatteyim çok yormuyorm kendimi herhangi bi anormallik kanama vs yaşanmasın diye Allah korusun durdurulamazsa erken doğum riski var. Yol kapalı ondan riskli yani :)) değişir diyolar ama bilmiyoruz artıkniye riskli ki bana sordu doktor doğumu nasil istiorsun normal dedim
hayirlisiyla alirsin kucagina inşallah insan biseyler aldikca daha da sabirsizlaniyor ben odasina kdr hazırladim bitti ve sabrim gelmiyor artikYok ya ne yarısı. Daha çok var. İçimide bi heves sardı miniğime bişeyler aldıkça . Onu kucağıma alsam koklasam koklasam bu ağrıları unuturdum![]()
gecmis olsun ilk defa duydum böyle bisey dinlen yorma kendini ins zamaninda gelirPlasenta rahim ağzını kapatmış canım o yüzden istirahatteyim çok yormuyorm kendimi herhangi bi anormallik kanama vs yaşanmasın diye Allah korusun durdurulamazsa erken doğum riski var. Yol kapalı ondan riskli yani :)) değişir diyolar ama bilmiyoruz artık
Aynen Can'ım ya. Bi kızım var zaten bu ikinci. Ablası bi kere bile yatmadı odasında canı sağolsun mobilyalarımın arada bi tozunu aldım sadecehayirlisiyla alirsin kucagina inşallah insan biseyler aldikca daha da sabirsizlaniyor ben odasina kdr hazırladim bitti ve sabrim gelmiyor artik