Hamile kalmak neden bu kadar zor?

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
Kızlar evlendiğimden beri 1 kere bile korunmadık.neyi nerde yanlış yapıyoruz.bende sorun yok eşimde sorun yok.kimisi korunmayı bırakıp hemen hamile kalıyor.kimisi ilk geceden kalıyor.kimileri afedersiniz tecavüze uğrayıp hamile kalıyor(allah kimsenin başına vermesin tabiki)kimisi korunduğu halde hamile kalıyor.etrafımda duyuyorum bazen burda okuyorum.bebeğinin aldırmak isteyenleri o kadar kızıyorum ki.Allahtandır diyorum vakti saati vardır elbet ama yoruldum artık.gece rüyamda test yaptığımı ve çift çıktıını gördum sabah uyandımki feci bi sancıyla adet olmuşum.yıkıldım gene.keşke rüyam gerçek olsaydı.Her ay umutlarımızın adet gunune kadar yeşermesi.kırmızları gördumuzde üzüldüğümüz bir gerçek.bi dahaki aya inş. diyoruz hepimiz ama her ay aynı şey.psikolojik hamilelik belirtileri yaşıyoruz yalan mı.bu ay kesin dedim hamileyim yk kasığım ağrıo midem bulanıo hepsini yaşadım bu ay ama tamamen psikolojik.bunun kafaya takmama gibi bi formulu var mı.içmediğim kür kalmadı ovulasyon testleri folik asit hepsini yaptım yok yine yok.artık bi karar aldım ne ovülasyon günlerimi takip etcem ne ayaklarımı dikcem ne başka bişey.veren Rabbim ol dedikten sonra her türlü verir.stres yapmaktan olmuyor diye düşnüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Birbirimizden dualarımızı eksik etmiyelim.bizi biz anlarız ancak kızlar.

canım ben stres yapmam sadece son 1 hafta acaba tuttunmu diye heyacan yaparım adet olunca biraz ağlarım 1 saaat sonra kendime gelirim normal yaşantıma devam ederim ama olmadı
1.5 yıldır
kısmet galiba zamanı vardır belki
ya da doktorların göremediği bir sorun

canım mrb, ben de 2 yıldır bebek için uğraşıp başaramayanlardanım, aynı soruyu ben de soruyorum kendime neden bu kadar zor diye? ama yalnız olmadığımı bilmek beni acaip rahatlatıyor..

evet kızlar yalnız değiliz benmde içimi rahatlatan o.ama üzülyorum işte elimde değil.

ben de evlendim korundum 5 ay sanırdım en ufak bişeyde hamile kalıcam ,ama bu ay çok istedik olmadı ,Ama bu işin üzerine çok düşmemek lazım sanırım demek stresten fln oluyo canım.Ben soğan kürü yapıcam araştırmadayım:))

henüz nişanlıyım ama 4-5 senedir çocuğu olmayan bir arkadaşım keçi boynuzu yedi eşiyle bir kaç ay ve şimdi hamile..
yan etkisi yok doğal bir bitki aktarlardan bulabilirsiniz..
denemekten ne çıkar yani ..
inşaallah gönlünüzce olur her şey bir an önce..

bu hamilelik olayını takıntı haline getirip kendinizi strese sokmayın arkadaşlar herşey allahtan o ol dediği zaman olacaktır muhakkak yada bir yerde bir sorun vardır detaylı bir kontrolden geçin.... ama nolur kendinizi üzmeyin rabbim inş olmayanlarada nasip eder....

evet sorun kesinlikle stres.keçiboynuzuda soğanda yaptım olmuyor.kendimi sırf bebek olsn die adepte ediyorum olmuyor.sadece dua edicem artık.olsun diye özen göstermicem bişeye.elimden geldiğime yaptığıma inanıyorum.sadece yaradandan istmek hayırlısnı

ben de 2 ay çok istemiştim olmamıştı sonra boş verdim o ay oldu düşünmeyince oluyo ama ben düşük yaptım:43:

cnm hiç canını sıkma bende bekledim yakışıklı oğlumu çok stresli bir dönemdi yaşadıklarını anlayabiliyorum bir süre sonra ilişki günlerini ve planlar olmuştum eşim tepki vermişti meğer haklıymış tam umudumu kesip ne olacaksa hayırlısı olsun dedim planlama yapmadım yumurtlama tarihi vs hesaplamadığım bir ayda hamile kaldım önce kafanın rahat olması lazım galiba Rabbim dileyip isteyen herkese en kısa zamanda evlat sevgisi tattırsın inş

aminnnnn arkadaşlar.hayırlısı ne ise o olsun.bundan sonra takıntı haline getirmek yok.saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapacam bende:27::27::27::27:

polanegri benimde 1. 5 yıldır olmuyor öyle görünürde sorun da yok ama döllenmede mi sorun var acba diyorum
ama bugün azcık pembe AKINTI GELDİ YANİ ADET YOLDA
ama alıştım galiba yemin ediyorum hiç üzülmedim çok rahatım nedense :)
normalde ağlardım 15 dk sonra kendime gelrdim bu sefer o da olmadı :D

hayılrlsıı güzelim bakalım bekliyoruzz
tüp bebekte yaptırmak istemiyorum sorun yok diye
o kadar hormon yüklemek istemiyorum kendime

polanegri benimde 1. 5 yıldır olmuyor öyle görünürde sorun da yok ama döllenmede mi sorun var acba diyorum
ama bugün azcık pembe AKINTI GELDİ YANİ ADET YOLDA
ama alıştım galiba yemin ediyorum hiç üzülmedim çok rahatım nedense :)
normalde ağlardım 15 dk sonra kendime gelrdim bu sefer o da olmadı :D

hayılrlsıı güzelim bakalım bekliyoruzz
tüp bebekte yaptırmak istemiyorum sorun yok diye
o kadar hormon yüklemek istemiyorum kendime

bende öyle bu sabah ağladım bi yarım saat sonra toparlandım napıosn sen dedim kendi kendime.verende allah alanda.amudada kalksak olmıcaksa olmuyor

aynen tüp bebek istemiyorum bende.hem daha erken tüp bebek için kısmet artık.belkide hayırlısı böyle.

benim de denemediğim kür kalmadı çocuk için, madem psikolojik kafayı rahatlatan bir kür var mı acaba:9:

Back
X