- 20 Eylül 2010
- 1.278
- 8
- 116
Kızlar evlendiğimden beri 1 kere bile korunmadık.neyi nerde yanlış yapıyoruz.bende sorun yok eşimde sorun yok.kimisi korunmayı bırakıp hemen hamile kalıyor.kimisi ilk geceden kalıyor.kimileri afedersiniz tecavüze uğrayıp hamile kalıyor(allah kimsenin başına vermesin tabiki)kimisi korunduğu halde hamile kalıyor.etrafımda duyuyorum bazen burda okuyorum.bebeğinin aldırmak isteyenleri o kadar kızıyorum ki.Allahtandır diyorum vakti saati vardır elbet ama yoruldum artık.gece rüyamda test yaptığımı ve çift çıktıını gördum sabah uyandımki feci bi sancıyla adet olmuşum.yıkıldım gene.keşke rüyam gerçek olsaydı.Her ay umutlarımızın adet gunune kadar yeşermesi.kırmızları gördumuzde üzüldüğümüz bir gerçek.bi dahaki aya inş. diyoruz hepimiz ama her ay aynı şey.psikolojik hamilelik belirtileri yaşıyoruz yalan mı.bu ay kesin dedim hamileyim yk kasığım ağrıo midem bulanıo hepsini yaşadım bu ay ama tamamen psikolojik.bunun kafaya takmama gibi bi formulu var mı.içmediğim kür kalmadı ovulasyon testleri folik asit hepsini yaptım yok yine yok.artık bi karar aldım ne ovülasyon günlerimi takip etcem ne ayaklarımı dikcem ne başka bişey.veren Rabbim ol dedikten sonra her türlü verir.stres yapmaktan olmuyor diye düşnüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Birbirimizden dualarımızı eksik etmiyelim.bizi biz anlarız ancak kızlar.