- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 28
- 26
- Konu Sahibi Zehra_5934
Hamile kalmak için nasil bir yol izlenmeli??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmi çekilir hormon testi sperm testi verilir gerekirse amh testi yapılır sonra yola çıkılırHamile kalmak için nasil bir yol izlenmeli??
Maalesef takvimler yanlış yönlendiriyor ben ovulasyon testi kullanıyorum ...Bence düzenli adet görüyorsanız adet takvimi kullanıp hamile kalma şansı yüksek olan günler degerlendirilmeli ben faydasını gördüm
Bu 2.ay denemem pozitif gördüm ama adet oldum biraz morelim düştü...Akışına bırak ve düzenli ilişki yaşa geri kalan her şey hurafe
Onlarda sorun yok bi sıkıntımız yok bu 2.ay denemem ne kadar süreden sonra olmazsa bi sıkıntı olmuş oluyor bilemiyorum bu ay pozitif görmüştüm ama adet gördüm...Rahim filmi çekilir hormon testi sperm testi verilir gerekirse amh testi yapılır sonra yola çıkılır
6 aya kadar normal kendini strese sokma yani ovulasyon testi bile insanı strese okuyor ama yine de yumurtlama gününü takip etmek istersen onu deneyebilirsin.Bu 2.ay denemem pozitif gördüm ama adet oldum biraz morelim düştü...
Baya baya geliyor evet silikti test ben de ona şaşırdım zaten yarın gene yapicam eczaneden alıp bakicam kontrol amaçlı dün pembe pembe gelmişti bugün iyice geldi ama yerleşme kanaması nasil birşey bilemiyorum yarin kontrol ettikten sonra tekrar buraya bilgi yazarım??Adet oldugunuza eminmisiniz sizi bska konudads görmüştüm yani tamamen adet söküldümübelki lekelenmedir yerlesmedir gebelik testinizide gormustm silik cızgı vardı
Çok erken daha demek ki sıkıntı yok demek bir kac ay bekleyin zaten doktor en az 1 sene diyorOnlarda sorun yok bi sıkıntımız yok bu 2.ay denemem ne kadar süreden sonra olmazsa bi sıkıntı olmuş oluyor bilemiyorum bu ay pozitif görmüştüm ama adet gördüm...
Bende lekelenme nasıl bilmiyorum ama bu forumd adenk geldıgım kadarı ile peçeteyle sildiginde az bisi gelen yada iç çamsrnda az bi sşekilde kahve leke olunca yerlesme kanaması oluyor sanırım ped foldurcak kadar degil yani hakkınızda hayrlısı inşAllahBaya baya geliyor evet silikti test ben de ona şaşırdım zaten yarın gene yapicam eczaneden alıp bakicam kontrol amaçlı dün pembe pembe gelmişti bugün iyice geldi ama yerleşme kanaması nasil birşey bilemiyorum yarin kontrol ettikten sonra tekrar buraya bilgi yazarım??