Gebeliğe Hazırlık HAMILE KALMAK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence düzenli adet görüyorsanız adet takvimi kullanıp hamile kalma şansı yüksek olan günler degerlendirilmeli ben faydasını gördüm

Adet oldugunuza eminmisiniz sizi bska konudads görmüştüm yani tamamen adet söküldümü :( belki lekelenmedir yerlesmedir gebelik testinizide gormustm silik cızgı vardı

Adet oldugunuza eminmisiniz sizi bska konudads görmüştüm yani tamamen adet söküldümü :KK43: belki lekelenmedir yerlesmedir gebelik testinizide gormustm silik cızgı vardı
Baya baya geliyor evet silikti test ben de ona şaşırdım zaten yarın gene yapicam eczaneden alıp bakicam kontrol amaçlı dün pembe pembe gelmişti bugün iyice geldi ama yerleşme kanaması nasil birşey bilemiyorum yarin kontrol ettikten sonra tekrar buraya bilgi yazarım??

Onlarda sorun yok bi sıkıntımız yok bu 2.ay denemem ne kadar süreden sonra olmazsa bi sıkıntı olmuş oluyor bilemiyorum bu ay pozitif görmüştüm ama adet gördüm...
Çok erken daha demek ki sıkıntı yok demek bir kac ay bekleyin zaten doktor en az 1 sene diyor

Baya baya geliyor evet silikti test ben de ona şaşırdım zaten yarın gene yapicam eczaneden alıp bakicam kontrol amaçlı dün pembe pembe gelmişti bugün iyice geldi ama yerleşme kanaması nasil birşey bilemiyorum yarin kontrol ettikten sonra tekrar buraya bilgi yazarım??
Bende lekelenme nasıl bilmiyorum ama bu forumd adenk geldıgım kadarı ile peçeteyle sildiginde az bisi gelen yada iç çamsrnda az bi sşekilde kahve leke olunca yerlesme kanaması oluyor sanırım ped foldurcak kadar degil yani hakkınızda hayrlısı inşAllah

Valla olacağı varsa oluyor, insanlar boşuna tek gecelik ilişkiyle hamile kalmıyor yani. Bunun stresine girip hormon dengenizi bozmayın,akışına bırakın. Hayırlısıysa olur diyin geçin gerisi boş cidden.
İnsanlar genelde neden tatile çıkınca hamile kalıyor? Çünkü kafa rahat. Aynı şekilde senelerce tüp bebek deneyip, tedaviyi bırakınca hamile kalan da sayısız çift mevcut. İş beyinde bitiyor bana kalırsa.

Back
X