Hamile kalmak

meybl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
64
34
38
30
Merhaba. Kızlar ben hamile kalmak istiyorum son dört aydır deniyoruz ama olmuyor eşim de test verdi bende ikimizde de bi problem yok bebek düşündüğümüz aydan itibaren hep adetim 4 gün 5 gün erken oluyordum ama bu defa günüm de oldum onda da iki gündür sadece kahverengi leke geliyor ara ara acaba test yapmali miyim yoksa beklemeli miyim kararsız kaldım

Bizde 3 aydir deniyoruz gecen ay bendede arada bi kahverengi kan gelmisti ama hamile degilim malesef. Bence test yapma derim insan negatifi gorunce daha cok uzuluyor. Bu ay benim 2 gun adetim gecikti test yapmicam 1 hafta gecene kadar dedim iyikide yapmamisim insan yapinca umitleniyor bugun adet oldum yoksa daha cok uzulurdum

Tutunma kanamaları bazen böyle kahverengi ve damla damla oluyor. Bir hafta kadar bekleyip test yapın, içiniz rahat olsun.

Peki cok teşekkür ederim umarım bebiş belirtileridir

Evet o yüzden ümitlenip yapmak istemiyorum umarım ikimiz de de olur inşallah kısmetleri olurda gelirler dünyamıza

Bizde yedi aydır deniyoruz
Ama artık test yapmaktan vazgeçtim
Her adet olduğum zaman canım sıkılıyor
Umarım hepimizin bebişleri olur
Ben on gün gecikme olursa test yapmaya karar verdim bence sizde öyle yapın

Merhabalar inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…