Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile kalmaktan ve doğum sancısından korkan var mı?
arkadaşlar 6 aylık evliyim çocuklara bitiyorum resmen ama arkadaşlarım hep doğumm sırasındaki acılarını anlatırlardı bana ve bende korku oluştu lütfen yardımm
arkadaşlar 6 aylık evliyim çocuklara bitiyorum resmen ama arkadaşlarım hep doğumm sırasındaki acılarını anlatırlardı bana ve bende korku oluştu lütfen yardımm
mrb,
Allah evliliginizde ömür boyu mutlu etmeyi nasip eder ins. :) hamilelik ve dogum korkusu..
hamilelik herkesde farkli farkli geciyor bilirsin ama herseye ragmen cok güzel birsey hele hele karnin biraz büyüdügünde:)) hehe hos ben 5 aylik hamileyim suan ve yeni yeni hissetmeye basladikca cok mutlu oluyorum..
dogum korkusuna gelince inan elime igne batsa kiyameti koparanlardanim diyebiilirim :)) düsünsene dogum o kadar cekilmez birsey olmus olsaydi her kadin bir tane cocuk dogururdu ve bir ikincisine cesaret edemezlerdi herhalde.. :)) demek ki annelik cok güzel bir duygu, veya cektikleri herseyi kucaklarina aldiklarinda unutabiliyorlar ki tekrar cocuk düsünebiliyorlar:)) hem artik o kadar cok tibbi müdahaleler cikti ki korkacak ne kaldi ki.. yasanmasi gereken yasanir sonucta bir candan can dünyaya geliyor :))
yok be güzelim ya bosver sen onlari.. Allah büyük yardim eder dogumda da.. ilk doguran biz degiliz son da biz degiliz :)) korkacak birsey yok bence.. bazi kisiler kendini sanki cok cok imkansiz zor bisey basarmis gibi göstermek icin abarttikca abartirlar..
tamam dogum sancisi vs. kolay degildir muhakkak aci olacaktir ama o bebegi veren Allah sancilarinin sabrini da verir illa ki...