hamile kalmaktan ve doğum sancısından korkan var mı?

sedamesut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
17
0
36
Van
arkadaşlar 6 aylık evliyim çocuklara bitiyorum resmen ama arkadaşlarım hep doğumm sırasındaki acılarını anlatırlardı bana ve bende korku oluştu lütfen yardımm :5:

arkadaşlar 6 aylık evliyim çocuklara bitiyorum resmen ama arkadaşlarım hep doğumm sırasındaki acılarını anlatırlardı bana ve bende korku oluştu lütfen yardımm :5:

mrb,
Allah evliliginizde ömür boyu mutlu etmeyi nasip eder ins. :) hamilelik ve dogum korkusu..
hamilelik herkesde farkli farkli geciyor bilirsin ama herseye ragmen cok güzel birsey hele hele karnin biraz büyüdügünde:)) hehe hos ben 5 aylik hamileyim suan ve yeni yeni hissetmeye basladikca cok mutlu oluyorum..
dogum korkusuna gelince inan elime igne batsa kiyameti koparanlardanim diyebiilirim :)) düsünsene dogum o kadar cekilmez birsey olmus olsaydi her kadin bir tane cocuk dogururdu ve bir ikincisine cesaret edemezlerdi herhalde.. :)) demek ki annelik cok güzel bir duygu, veya cektikleri herseyi kucaklarina aldiklarinda unutabiliyorlar ki tekrar cocuk düsünebiliyorlar:)) hem artik o kadar cok tibbi müdahaleler cikti ki korkacak ne kaldi ki.. yasanmasi gereken yasanir sonucta bir candan can dünyaya geliyor :))

çok güzel anlatmışsın tşk ederim işte etrafımda senin gibi konuşanlar yok bu yüzden de olabilir korkularım :(:5:

yok be güzelim ya bosver sen onlari.. Allah büyük yardim eder dogumda da.. ilk doguran biz degiliz son da biz degiliz :)) korkacak birsey yok bence.. bazi kisiler kendini sanki cok cok imkansiz zor bisey basarmis gibi göstermek icin abarttikca abartirlar..
tamam dogum sancisi vs. kolay degildir muhakkak aci olacaktir ama o bebegi veren Allah sancilarinin sabrini da verir illa ki...

:nazar:ne güzel anlatmışsın halise...allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:...bizlerede versin inş

:nazar:ne güzel anlatmışsın halise...allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:...bizlerede versin inş

cok tsk ederim canim benim :)) sabirsizlikla kucagima alip kokusunu icime cekecegim günü bekliyorum..
Allah bebegi olmayan herkese nasip eder insallah, benide tamamina erdirir...
Hersey gönlünüzce olsun..

korkma canım allah yardım eder.bebişini kuçağına alıınca her şeyi unutursun.Allah yardımcın olsun:1:

Back
X