hamile kalmaktan ve doğumdan korkanlar burada paylaşalım

Karam-Ask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
394
19
298
40
İstanbul
kızlar ben hamile kalmak istiyorum ama inanın çok korkuyorum napıcam kusmaktan ve doğum korkusu beni çok korkutuyor napıcammmm:26:

kimse benim kadar korkamazdi .. Yanlislikla hamile kaldim. suan dogurmama 1 ay var sabirsizlikla bekliyorum ....Ben de ankisiyite hastaligi var.. Hamile oldugumu ogrendigim zamanlar cok korktum cok agladim.. Nasil olacak 9 ay nasil gececek diye.. Ama allahim o kadar buyuk ki vucud ve kafa hamilelige o kadar guzel alisiyor ki ... Inanin simdi hamileligim bitecek diye cok uzuluyorum... Allahin biz bayanlara verdigi en guzel armagan hamilelik....Tadini cikarin cok guzel bir duyguymus ...

Bende varım korkuyorum yaygın anksiyete bozukluğu var bendede özellikle ilk üç aydan korkuyorum çünkü vücutun alışma süresi diyorlar.. ve ilaç kullanımı olması imkansız.. doğumdan zaten ödüm kopuyor.. Allah yardımcımız olsun inşallah hamile kalınca hepsi geçer tek temennim bu ..

Son düzenleme:
ben de varım ben de:1:6 yıllık bir antidepresan kullanma geçmişim var.4 ay oldu bırakalı.2 yıllık evliyim ee yaşta geldi bebek için ve bu ay başlıycaz çalışmalara:77:ama kafam da bir sürü bir sürü sorular var.ne olcak nasıl olcak 9 ay nasıl geçecek.hastalık tekrarlıycakmı bebeğe karşı soğukluk olcak mı sevmiycekmiyim korkusu bile var yani.ben de durumlar bu ark.lar

ben hamile kalmak istiyorum ama hamileyken tüm hormonlar degişiyormus. özellikle diş sorununuz varsa baktırın diye söyleniyor. benimde damagımda gömülü köpek diş var hamileyken bu bana sorun olur mu diye endişeliyim ne yapmalı arkadaşlar. tedavi uzun süreliymiş o zamana kadar hamileleik olursa ne olur acaba

Back
X