Hamile kalmalı mıyım

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Ben 1 buçuk aylık evliyim.Bir çoğunuz erken diye düşünebilir.Fakat bebek konusunda aileemden bir baskı var.daha doğrusu korunmamam konusunda.çünkü yaşıtlarımdan 3 4 kişi maalesef hamile kalamıyorlar.benimde öyle olmamdan korkuyor ailem.Hapla korunuyorum sizce bırakmalı mıyım?Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin :(

Ben 1 buçuk aylık evliyim.Bir çoğunuz erken diye düşünebilir.Fakat bebek konusunda aileemden bir baskı var.daha doğrusu korunmamam konusunda.çünkü yaşıtlarımdan 3 4 kişi maalesef hamile kalamıyorlar.benimde öyle olmamdan korkuyor ailem.Hapla korunuyorum sizce bırakmalı mıyım?Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin :(

ben 1.5 yıl korundum canım sonra hemen olacak zannettim ama 8 ay bebeğim olmadı eşim memur olduğu için hatayn bir köyünde yaşıyorum az daha çocuğum olmasaydı adımız kısıra çıkacaktı ve doktora gittim yumurta takibi yaptırdım öyle oldu akışına bıraktığın zaman hemen oluyor ama çok istediğn zaman olmuyor stres falan etkiliyor bence bırak korunma canım hemen olacak diye bir kaide yok zaten ... benim komşumda 1 sene falan korunmuş ama sonra olmadı yumurta tembelliği çıktı 5 sene olmadı

canım sen bilirsin ama yaşın kaç??biz 2 sene bekledikten sonra deniycez dedik eşimle gezdim tozdum evliliğimiz oturdu sonra düşündüm yani 20 ay yasmin içtim .bu 3.ayımız deneyeli 2.ayda hamile kaldım ama çok küçükken düştü (3 hafta) şimdi bir ay ara verip tekrar deniycez

24 yaşındayım.korkuyorum artık :( dr bile fazla korunma bırak olursa olsun dedi.ama bilemiyorum ki ya hemen olursa?

yani yaşın çok ileri değilse biraz evliliğin tadını çıkar hiç yoktan 6 ay...hayatta 6 ay nedirki d.kontrl hapıda kullanma aranızda korunun daha çok yeni evlisin...

bende 30-35 yazıcan sandım:))) baskı altında kalma hayat senin ne zaman hazır hissedersen o zaman

keşkee senin yasına geri inebilsem simdi bebiş diye kıvranıyomm RABBİM kimseyi evlat acısıyla kavurmasınnnn:14:

Eger nisanlilik yada arkadaslik donemi gecirdiyseniz bence beklemeyin. Dogum yapnak ve bebek emzirmenin anne sagligi acisindan degeri buyuk. Ayrica korunmak icin asla hap kullanmayin. Baska yontemler deneyin. 24 yas hicte erken yas degil. 30 yasjndami dogum yapacaksiniz. Cocugunuz 10 yasina grldiginde siz 40 yasinda olacakznz. Ama herkesin tercihi ayri. Ben hic korunmadan 1yilda ancak hamilw kaldm ilk bebegimde. Ikincide ise 3-4 ayda hamile kaldim. Tercih sizin.

avusturyada yani bnm yasadgm ülkede ilk hamileligini yasamadan hap kullanmayi asla önermiyor doktorlar ilerde tedaviyle oluyo bu hap sonuclari mlsf esin korunsun sen bence hap kullanmayi birak

Back
X