Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hocam
benim adet tarihlerim 28 nisan-25 mayıs-23 haziran
1 aylık evliyim ve bebek istiyoruz bizim için en şanslı günler hangisi acaba yardımcı olursanız cok sevinirim
mrb.ben 10 gün önce kürtaj oldum.kanamam bitmek üzere hemen gebe kalmam mümkünmü acaba
bir gün olması 2.gün olmayıp 3.gün olması gibiiii... ayy utandmm kaydirigubbakcemile3
bora bey
dün rahatsızlık sebebiyle hastaneye gittim idrar yollarımda iltihap varmış balayında tatile gittiğimizde denize girmiştim enfeksiyon kapmışım şimdi antibiyotik başlandı ve bu ay gebe kalmamam gerektiği söylendi aklıma takılan ya hamileysem ve bilmeden bu ilaçları alıyorsam bi sorun olurmu
merhaba,dr.bey,benim de size bir sorum olacak..1 ay önce operatif histeroskopi yapıldı..birkaç gün önce kontrol amaçlı hsg çektirdim ve sonucum;sağ kornus ve daha silik olmak üzere korpus düzeyinde sağ kornus başlangıç seviyesinde eski tetkike kıyasla belirgin regresyon gösteren sineşi alanları...2.çocuk düşünüyoruz.bu rapora göre durumum nedir?görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen?yanıtlarsanız çok sevinirim..
merhaba bora bey
benimde size bir sorum olcak ben 8.mayıs kürtaj oldum ama benim doktorum korunmanız gerekmiyor demişti ........
ve bizde korunmadık hic.
8.mayıs kürtaj oldum ve 13.haziran adetim gelmişti muhtemelen yumurtlama günüm ne zaman hesaplara göre..... cevap alırsam sevinirim......
30 mayısta olmalı...
kendimi yanlış ifade ettim sanırım şuankı yumurtlamam hesaplara göre ne zaman diye sorum olacaktı 8.mayıs ile 13.haziran 36 veya 37.zyklus olarak ne zaman olabilir yumurtlamam muhtemelen bir hafta veya ondan sonraki günler adet görmem gerekir.........zyklusuma göre