Hamile kalmam yasak, elveda doğmayacak bebeğim

rockdream

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
58
22
298
Adana
6.aydan sonra kalp yükü artıyor.

Kalp yetmezliğim var ve anne olamayacagım. Doktor yasak koydu. 2yıllık evliyim. Su satırları aglayarak yazıyorum.Annelik duygusunu, o muhtesem duyguyu tadamayacağım. Bebegım bana bakıp gulumsemeyecek. Pamuk ellerinden tutamayacağım. Hamileliği kaldırmaz kalbim, ölebilirim belki.Bebek de ölür.

Zaten vajinismus, panik atak ve hipokondriya sorunum var.
...

Benim hayat sınavım bu sanırım. Allah beterinden korusun.Yine de şükür

boyle durumlarda ne denır kı. kelimeler gercekten kifayetsiz. cok gecmıs olsun. rabbimin vardır bi bildigi. guc kuvvet versin.

Amin cennet aminn Acaba bebeği rahimde hissetmek nasıl bir duygu olacaktı? Bebek dogdugunda elime ilk verecekleri an, ilk süt içişi, ilk bana bakısı, elimden tutusu. Tabi bunlar olmayacagı ıcın ben bir insan olarak fazlalıgım, işe yaramazım. İleride elinden tutup okula goturecegım bir cocugum olmayacak. Bana kimse anne demeyecek. Bu da boyle bir sınav ıste. Zaten vajinismus problemim var. Onu aşsam ne olacak ki bu saatten sonra. Eşim baba olamayacak benim yuzumden. Tasıyıcı annelik tek cozum ama o da gunahtır, ulkemizde yasaktır. Bilmiyorum ya ne yapacagımı bılmıyorum

hakikaten ne denir bilemedimm cnmm elbette çok zor fakat kendiniz fazlalık olarak görmen konusuna katılmıyorum belki rahminde hissedemeyeceksin bu duyguyu belki ben de bilemeyeceğim fakat kimsesiz bakıma muhtaç bir yavruya annelik yapabilir yetiştirebilirsin ve o minik yürekte sana anne diyecek kalbinde onun sevgisini hissedeceksin şayet evlat edinme şartlarınız uyuyorsa bu yolu tavsiye edebilirim lütfen kendini değersiz görme bitanem rabbimin bir bildiği vardır elbet allah korusun sana birşey olsa eşin ailen sensiz ne yapar lütfen güçlü ol

ne desem bilemedim. ama okuyupta yazmadan da edemedim. canim allahin vardir bi bildigi. rabbime sigin. sakin isyan etme. belki cocuk doguramayacaksin ama cok guzel kimsesiz bir yavruya annelik yapabilirsin. bazen dogurmak anne olmaya yetmiyo. umarim hakkinizda herseyin hayirlisi olur. bu arada sen cok degerli bi kadinsin. sakin kendini fazlalik gibi hissediyorum deme. allahim yardim etsin. ondan hic bir zaman umut kesilmez...

Sweetdimple beta123 çok sağolun desteğiniz için. evlat edinme son carem olur belki. Şimdilik o aşamaya gelmedik ama bilmiyorum kafam cok karısık. Belki bir mucize olur diye umut ediyorum. Rabbimden umut kesilmez diye. Hayırlısını diliyorum hep. İsyan etmedim hıc ama arkadasların hamile kaldıklarını ya da cocuk dogurduklarını gorunce dönüp kendime bakıyorum ben de onlar gibi olabilecek miyim diye. Millet cocuklarını yapıp çöpe atıyor ben gibiler olsun diye dua ediyoruz. Hayırlısı vesselam...

Değerli olmak istiyorum. Eşime ne cocuk verebiliyorum, hadi onu da gectım cinsel ilişkiye bile giremiyorum vajinismusum diye. Sagolsun cok anlayıslı ama ben vicdan azabı cekıyorum.Hoş zaten girsem de ne olacak diye dusunuyorum bu saatten sonra. Hasbelkader hamile kalsam nasıl kalkarım o hamileliğin altından ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…