boyle durumlarda ne denır kı. kelimeler gercekten kifayetsiz. cok gecmıs olsun. rabbimin vardır bi bildigi. guc kuvvet versin.6.aydan sonra kalp yükü artıyor.
Kalp yetmezliğim var ve anne olamayacagım. Doktor yasak koydu. 2yıllık evliyim. Su satırları aglayarak yazıyorum.Annelik duygusunu, o muhtesem duyguyu tadamayacağım. Bebegım bana bakıp gulumsemeyecek. Pamuk ellerinden tutamayacağım. Hamileliği kaldırmaz kalbim, ölebilirim belki.Bebek de ölür.
Zaten vajinismus, panik atak ve hipokondriya sorunum var.
...
Benim hayat sınavım bu sanırım. Allah beterinden korusun.Yine de şükür
Amin cennet aminnAcaba bebeği rahimde hissetmek nasıl bir duygu olacaktı? Bebek dogdugunda elime ilk verecekleri an, ilk süt içişi, ilk bana bakısı, elimden tutusu. Tabi bunlar olmayacagı ıcın ben bir insan olarak fazlalıgım, işe yaramazım. İleride elinden tutup okula goturecegım bir cocugum olmayacak. Bana kimse anne demeyecek. Bu da boyle bir sınav ıste. Zaten vajinismus problemim var. Onu aşsam ne olacak ki bu saatten sonra. Eşim baba olamayacak benim yuzumden. Tasıyıcı annelik tek cozum ama o da gunahtır, ulkemizde yasaktır. Bilmiyorum ya ne yapacagımı bılmıyorum
6.aydan sonra kalp yükü artıyor.
Kalp yetmezliğim var ve anne olamayacagım. Doktor yasak koydu. 2yıllık evliyim. Su satırları aglayarak yazıyorum.Annelik duygusunu, o muhtesem duyguyu tadamayacağım. Bebegım bana bakıp gulumsemeyecek. Pamuk ellerinden tutamayacağım. Hamileliği kaldırmaz kalbim, ölebilirim belki.Bebek de ölür.
Zaten vajinismus, panik atak ve hipokondriya sorunum var.
...
Benim hayat sınavım bu sanırım. Allah beterinden korusun.Yine de şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?