Hamile Kalmanın Yolları ve Süresi

dengesizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
1.072
425
133
Arkadaslar 1,5 senelik evliyim, Geri çekme ile korunduk, 4-5 kez Ertesi gün hapı kullanmışlıgım var, 1,5 aydır korunmayı bıraktık, Bu ay ümitliydim gibi, reglim gelmeyene kadar tabi,hamilelik belirtilerinden bel agrısı uyku hali, karın agrısı, şişkinlik gibi çogu şeyi vucudumda yaşadım, (Ama regl olunca anladım ki tamamen pskolojik, kendimi hamileliğe adapte ettiğim için çoğu olan şeyi ona yordum)
Başta çok güzel bir süreç bu yolda ilk adımı atmak bile mutluluk verici, Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş,
Hamile kalmayı düşünenler ve kalanlar Nasıl bir süreç izlediniz,Benmi çok sabırsızım anlayamadım,
Neler yapabilirim?

Merhaba cnm.bende 6 aydır basarısızım hamılelık konusunda bu 7. Ayım.3. Ayda dktora gıttım ultrasondan baktı cok erken daha yenısın 1 sene olmazsa gel dedı gonerdı.sonra olmayinca dayanamadim 5. Ayda bir daha gittim bu sefer kan tahlili hormon tahlili alttan muayene ve hsg rahim filmi cektirdim Allah a sukur temiz cikti spermin gidis yolunda sorun yokmus yani tuplerin yolu acik hsg bunun icindi.bu arada bel cektırdım ,yakı yaktırdım cevremden duydum boyle hamılr kalanda oluyormus.en son mersı. Yapragı ıctım ablam 39 yasında senelerdır olmuyordu tup bebek denedı olmadı mersin yapragı otu ıctı 20 gun hamıle kaldı.onun dısında ılıskıden sonra ayakları dıkıp beklemeler hemen kalkmamalar.benım tecrubelerım bunlar cnm bu 6 aya cok sey sıgdırdım

Merhaba cnm.bende 6 aydır basarısızım hamılelık konusunda bu 7. Ayım.3. Ayda dktora gıttım ultrasondan baktı cok erken daha yenısın 1 sene olmazsa gel dedı gonerdı.sonra olmayinca dayanamadim 5. Ayda bir daha gittim bu sefer kan tahlili hormon tahlili alttan muayene ve hsg rahim filmi cektirdim Allah a sukur temiz cikti spermin gidis yolunda sorun yokmus yani tuplerin yolu acik hsg bunun icindi.bu arada bel cektırdım ,yakı yaktırdım cevremden duydum boyle hamılr kalanda oluyormus.en son mersı. Yapragı ıctım ablam 39 yasında senelerdır olmuyordu tup bebek denedı olmadı mersin yapragı otu ıctı 20 gun hamıle kaldı.onun dısında ılıskıden sonra ayakları dıkıp beklemeler hemen kalkmamalar.benım tecrubelerım bunlar cnm bu 6 aya cok sey sıgdırdım
Canım tşk ederim bilgilendirmelerin için.Umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur herşe,Evet beklemek şart aslında, Allah kısmet ettiği takdirde olur inş. :)Mersi otun u hiç duymadım aktarlardan tedarik edilir heralde,...

Canım tşk ederim bilgilendirmelerin için.Umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur herşe,Evet beklemek şart aslında, Allah kısmet ettiği takdirde olur inş. :)Mersi otun u hiç duymadım aktarlardan tedarik edilir heralde,...
Rica ederim canim evet aktarlarda satiliyor .ablam adet baslangıc gununden baslayıp 10 gun yaptı 10 gun ara verıp bır daha yaptı.kaynamıs suyun ıcerısıne atıp 5 dakka dınlendırıp ıcıyorsun.bende bu ay denıcem reglime 9 gun var muhtemelen 21 ınde umarım olmamsenın ne zaman canım takıp ederim unutmazsam

Benim reglim birdahaki ay 8 i falan olur heralde canım:)Bende merakla iyi haberlerini bekleyeceğim

Merhaba cnm ben bugun regl oldum maalesef:KK43:insallah senden guzel haberler aliriz
İnş. önümüzdeki aylar diyelim Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inş. cnm Bende merakla bekliyorum, Cumartesi dr. ye gittim. Smear testi ultrasyonla muayane etti, Folik asidi yazdı,Umarım bir sorun cıkmaz

Folik asit zaten 3 ay onceden için diyorlar cnm bnde alıyorum sen 8 ındemı olucaktım insallah olmazsın artık bakalım nazlanıyor bızım bebişler

Folik asit zaten 3 ay onceden için diyorlar cnm bnde alıyorum sen 8 ındemı olucaktım insallah olmazsın artık bakalım nazlanıyor bızım bebişler
Yakamoz evet canım ayın 5 diyor bakalım:)Regli agrılarım falan var... Hayırlısı inşallah diyelim:)

Yakamoz canım bu ayda olmadı:KK43:(Allahım hayırlı zamanda nasip etsin inş....
Canim nasip degilmis aylar okadar cabuk geciyorki bak benim reglime 8 gun var gecen ayda konusmustuk ınsallah bu ay olumlu haber verırız bırbırımıze Allah tan umıt kesılmez

Canim nasip degilmis aylar okadar cabuk geciyorki bak benim reglime 8 gun var gecen ayda konusmustuk ınsallah bu ay olumlu haber verırız bırbırımıze Allah tan umıt kesılmez
Yakamoz son durumun nedir canım belirtmemişsin::)İnş. hayırlı haber vardır

Yakamoz son durumun nedir canım belirtmemişsin::)İnş. hayırlı haber vardır
Maalesef cnm gecen ayda hüsranla sonuclandı :(ama demistik ya cok cabuk geliyor bir sonraki regl donemi yeni heyecanlar basliyor :)sımdı yumurtlama gunlerımdeyım bugun 14. Gun bakalım bu ay da umutluyuz :)eşim doktora gitti bu ay sperm testi için Allah a şükür bir problem cıkmadı ,ben zaten daha onceden gitmiştim sorun yoktu.artık olana kadar beklıcez.sen nasılsın cnm yaptıgın farklı bır sey oldumu

B
Maalesef cnm gecen ayda hüsranla sonuclandı :KK43:ama demistik ya cok cabuk geliyor bir sonraki regl donemi yeni heyecanlar basliyor :)sımdı yumurtlama gunlerımdeyım bugun 14. Gun bakalım bu ay da umutluyuz :)eşim doktora gitti bu ay sperm testi için Allah a şükür bir problem cıkmadı ,ben zaten daha onceden gitmiştim sorun yoktu.artık olana kadar beklıcez.sen nasılsın cnm yaptıgın farklı bır sey oldumu
Hayırlısı olsun inş. canım , Nazlanıyorlar gelmek için...
Bendede bir değişiklik yok, 2 gün kaldı reglime 2 gün önce saçlarımı boyatıcam diye erken gebelik testi yaptım negaitf çıktı....
Bu aydan da umudum kestim yani..

B

Hayırlısı olsun inş. canım , Nazlanıyorlar gelmek için...
Bendede bir değişiklik yok, 2 gün kaldı reglime 2 gün önce saçlarımı boyatıcam diye erken gebelik testi yaptım negaitf çıktı....
Bu aydan da umudum kestim yani..
Canım erken gebelik testide hata verebılıyor ,ablamın prodector dogrumu yazdım bılmıyorum adet günunde bıle negatif sonuc verdı sen gene kırmızaları gormeden umutsuzluga kapılma ama umıtlenmede .ben anladımkı tek belırtı adrt gecıkmesi umarım dayanabılırım test yapmadan.inşallah bu ay hayırlı haberler verırız bırbırımıze :)

Canım erken gebelik testide hata verebılıyor ,ablamın prodector dogrumu yazdım bılmıyorum adet günunde bıle negatif sonuc verdı sen gene kırmızaları gormeden umutsuzluga kapılma ama umıtlenmede .ben anladımkı tek belırtı adrt gecıkmesi umarım dayanabılırım test yapmadan.inşallah bu ay hayırlı haberler verırız bırbırımıze :)
İnş. canım ama benim ümidim yok zaten karnımda agrımaya başladı:)))

Maaleseffff bu ayda yok İnş. senden yana umutluyum :))
Olmamasına alıstık cnm artık olırsa suprız olucak :)hayirlisi boyleymis insallah onumuzdeki aya ;)bende bu ay umutluyum kendimden ruya falan gorenler oldu gerci her ay goruyorlar ama gene umutlandim :)insallah vardir 8 gun kaldi hayirli haberler veririm nasipse olmazsada yola devam ;)

Olmamasına alıstık cnm artık olırsa suprız olucak :)hayirlisi boyleymis insallah onumuzdeki aya :KK66:bende bu ay umutluyum kendimden ruya falan gorenler oldu gerci her ay goruyorlar ama gene umutlandim :)insallah vardir 8 gun kaldi hayirli haberler veririm nasipse olmazsada yola devam :KK66:
İnş. canım ya:)Geçenlerde ablamında falında çıkmış:D
Annemde diyor içime dogdu olacak diye:D
Ama olan birşey yok..
Demek ki daha zamanı var ...
İnş. senin için iyi bir ay olur canım...

Back
X