Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni evliyim 7 ay oldu sadece yeni sağlık ocağına gitmeye başladım belirtiler de var ama bilmiyorum tabloda da gördüğünüz gibi yavaş yavaş ilerliyor herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum kadın doğum uzmanına da gidecem sizce bu tablo nasılSkntnz nedir?
Son adet tarihim 3 şubat ve 6 gün tek görüyorum 3 4 defa çubuk test yaptım ve silik çıktıYeni evliyim 7 ay oldu sadece yeni sağlık ocağına gitmeye başladım belirtiler de var ama bilmiyorum tabloda da gördüğünüz gibi yavaş yavaş ilerliyor herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum kadın doğum uzmanına da gidecem sizce bu tablo nasıl
Son adetim 3 Şubattı 6 gün tek görüyorum 3 4 defa çubuk test yaptım silik çıktıSkntnz nedir?
Cok bir bilgim yok bu konu hakkinda maalesefYeni evliyim 7 ay oldu sadece yeni sağlık ocağına gitmeye başladım belirtiler de var ama bilmiyorum tabloda da gördüğünüz gibi yavaş yavaş ilerliyor herhangi bir sıkıntım yok diye biliyorum kadın doğum uzmanına da gidecem sizce bu tablo nasıl
Peki hamilelik var mı gözüküyor mu bir ihtimal de olsaCok bir bilgim yok bu konu hakkinda maalesef
Gecikme olmasaydı kan vermezdim zaten gereksizse gereksiz siz belki anlamıyorsunuzdur bu durumu sürekli test çubuğu silik çıkması beni umutlandırdıHamilelik yok canım rastgele değerler bunlar yani ve 1 in altında zaten 300 500 çıkması lazım hamile olman için bide adet tarihin gecikti mi sürekli kan vermişsin gereksiz yere
test markanız artımed veya freely gibi ise markası yalancı pozitif veriyor önemli olan kandaki sonuç o da en az 5 çıkmalı ki hamile olasınız şu an sizin 1 dahi değil yani testleriniz yalancı pozitif vermiş. idrar testleri 20 ve üzeri betada silik çizgi çıkartırGecikme olmasaydı kan vermezdim zaten gereksizse gereksiz siz belki anlamıyorsunuzdur bu durumu sürekli test çubuğu silik çıkması beni umutlandırdı
Yorumunuz için teşekkür ederimtest markanız artımed veya freely gibi ise markası yalancı pozitif veriyor önemli olan kandaki sonuç o da en az 5 çıkmalı ki hamile olasınız şu an sizin 1 dahi değil yani testleriniz yalancı pozitif vermiş. idrar testleri 20 ve üzeri betada silik çizgi çıkartır