hamile kalmaya korkuyorum:(

pelin67

cok şükür Allahım
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
7.247
0
156
Sakarya
selam kızlar başlıgı okuyunca şaşıracaksınız belki ama elimde degil aynı şeyleri tekrar yaşamak korkutuyo beni...bundan beş altı ay önce hamile kaldım ama düşükle sonuclandı cok üzüldüm ama yine umudum vardı...ve mayısta yine hamile oldugumu ögrendim cok sevinmiştik ama malasef sevincimiz yine yarıda kaldı...bu seferde dış gebelik oldugunu söyledi doktorum 6.5 haftalıktı ve kalbi atmaya başlamıştı...ama o bebegimide kaybettim kapalı amaliyatla alındı...şimdi aynı şeyi yine yaşarım diye cook korkuyorum cünkü bir dış gebelik geciren kadının yine gecirme riski yüksekmiş tüplerime bir zarar gelmedi şükürler olsun ama aynı taraftan yine dış gbelik gecirmek riski beni korkutuyo...tabi olcak diye bişey yok rabbim böyle nasip etti oldu ama cok yıprandım...sizlerle paylaşmak istedim...rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin ve banada inş

merhabalar üzülme... Elbet Allahım seninde yüzünü güldürecektir günümüzde artık herşeyin tedavisi mevcut yeterki sebebi iyi bilinsin tekrar yaşadın diye yaşayacaksın diye bi kuralda yok sadece ihtimal war o yuzden psıkolojını hep güzel şeyler düşünürek düzelt yoksa böyle yaparsan bir yere varamazsın kendi hastalıgındanda olabilirsin allah korusun... bebek için sakın acele etme yasını bilemiyorum ama kendini ne zaman hazır hissedersen ozman dene cünkü tekrar hamilelik yaşadıgında hep kuşku dolu günler geçirmek zorunda kalırsın ozaman süre hiç geçmek bilmez... bu forumda dış gebelik bölümü war eger baktıysan kaç kere yaşayıp saglıcakla bebegini kucagına alanlar war acın cok taze oldugu için böyle şeyler düşünmen cok normal bende mayıs ayında kürtaj oldum basıma neler gelmediki eğer yazdıgım cevaplara bakarsan anlarsın... Umudunu hiç kaybetme sabır inanç seni mutluluga kavusturacaktır... Bol saglıklı günler dilerim...

amin canım inş cok güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim...su anda bebek düşünmüyorum 6 ay korunacam inş ama ondan sonrada korku icinde yaşıycam hamile kalsamda korkularım devam edecek...tabiki bi daha olcak diye bişey yok ama okudugum kadarıyla int tekrar gecirme riski yüksekmiş...o topige bende girdim evet biraz moral oldu ama yeni oldugu icin böyle düşünüyorum heralde...senin ne yaşadıgını bilmiyorum ama cok gecmiş olsun sanada... rabbim kimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...

inşallahhh.. benimde bekleme sürem 1 yıl mol gebelik teşhisi konuldu sizdeki gibi beta değerimin düşmesi gerekiyor potansiyel kanser riski tasıyan bir gebelikmiş öyle diyim kısacası yerimde olmak istmezdin eminimki zaman geçiyor birşekilde önemli olan saglam bi kafayla bitirebilmek bu bekleeme sürecinde sadece bebege odaklanma bence kendin için bişeyler yap bikaç degişiklikler yapki bebişini en iyi şekilde karsıla internette okadar cok şey warki bende yaşarmıyım diye düşünmekten kendimizi alıkoyamıyoruz maalesef ama hayat devam ediyor bunları düşünüp üzülerek biryere varamayız henüz ortadada birşey yokken heleki... ben inanıyorumki güzel haberlerinide gelip paylaşacagın günler olacak

canım inş öyle bişey yoktur iyi düşün iyi olsun hepimizin sınavı farklı rabbim bir daha yaşatmasın inş...

yok bebege odaklanmıycam koruncagım icin bebk aklıma gelmiycek inş...ama korunmayı bıraktıktan sonra nasıl cesaret etcem onu düşünemiyorum...evet ya su int okuduklarımız yüzünden psikolojımız bozuluyo güzel şeylerde ogreniyoruz neyseki...amin canım inş bende bir gün güzel hebrleri yazarım burdan allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…