Spermler 3 gün dayanıklı kalıyormuş . Ben tek ilişkiyle yumurtlama gecesi hamile kaldım sanırım. Sık ilişki sperm kalitesini düşürüyor diyorlar. Ama kızıma hamile kaldığımda yeni evliydik malum. Ve kaldım. Bence üç günü iyi değerlendir es geçmiş olma
Spermler 3 gün dayanıklı kalıyormuş . Ben tek ilişkiyle yumurtlama gecesi hamile kaldım sanırım. Sık ilişki sperm kalitesini düşürüyor diyorlar. Ama kızıma hamile kaldığımda yeni evliydik malum. Ve kaldım. Bence üç günü iyi değerlendir es geçmiş olma
inanın 5 aydır gün aşırı ilişkiyi denedim tutmadı. yumurtlama günlerine de denk geldiğini düşünüyorum. eşimin ve benim kontrolleri yapıldı. şimdilik bi engel yok. bu ay da her gün ilişkiyi deneyelim diyoruz bakalm
Canim ben aylarca yumurtlamayi hesaplayip hamile kalmaya calistim olmadi. Adete 1 hafta kala girdgm iliskiden hamile kaldim. Yumurtlama donemleri kisiden kisiye degisebiliyo sanirim. Bu arada ideal olan 2 gunde 1 diye duymustum.
Canim ben aylarca yumurtlamayi hesaplayip hamile kalmaya calistim olmadi. Adete 1 hafta kala girdgm iliskiden hamile kaldim. Yumurtlama donemleri kisiden kisiye degisebiliyo sanirim. Bu arada ideal olan 2 gunde 1 diye duymustum.
doktora gittiğimde bunu özellikle sordum. hergün ilişkiye girmekle sperm kalitesinde olumlu ya da olumsuz bir etki olmaz dedi. hergün de deneyebilirsiniz dedi.
Canim gecen ay benim doktorum yumurtlama donemini bos gecirme dedi hatta bi topigimiz var ordada soyledim ve bu ayda oyle yaptm suan bata 5 var bekliyorum hatta bn sperm kalitesi dusuyormus diyince balik tazemi daha iyi olur gibi biseylerle ornek verdi ve dediklerimi uygula yumurtlama donemlerinde ara vermeden sonraki gunler 3 gunde birdedi bende oyle yaptm bklm hani bilgilendirmk istedim
Bende sürekli kastım kendimi gün hesapladim ama hesap yaptığım aylar tutmadi ama hiç umursamaadigim ayda hamile kaldigimi bile dusunmuyodum ihtimal vermedim sonuç almaya bile gitmedim eşim gitti kan sonucunu aldı o derece yani stres yapma ve Korunmasız ilişkinin tadını cikar bak nasıl hamile kaliyosunuz
Biz her gün denedik hatta günde iki bile denedik sabah saatlerinde Sperm daha iyi oluyormuş diye. Eşinizin Sperm değerleri iyiyse her gece de olsa sorun olmaz. Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda.
Hepinize teşekkür ederim insaLALAH hayirlisi ile olur suan okadar moralim bozuk ki. ust uste denedigimizin 3. gunu. ya bu ay ne olduysa hep dışına tasirdik. hele bugun nerdeyse icine hic gitmedi bile. artik pes edecem cok yorulduk hem bedenen hem fiziken. moralim cok bozuldu.