Hamile kalmayi Ertelemek istemeyenler...

Elzem25

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
76
0
16
İzmir
Slm arkadaslar size bisey danismak istiyorum ben 3ay once dusuk yaptim gecen ay da rahimagzi yarasi dondurma islemi yapildi bana doktorum 1ay sonra tekrar gebelik dusunebilirsin dedi ama ssonra 3ay once kurtaj oldugumu hatirlayinca aaa sen ocak ayina kdr korun rahmin dinlensin ddi bende sartmi istiyorum ben hemn korunmasam dedim ama rahmin cok islem gordu bekle ocaga kdr ddi. Size sorum su sizce ne yapsam basina benim gibi gelen varmi yada benim gibi dusuk ve yara dondurma islemi yaptirip nekdr sonra hamile kaldiniz
Ertelemek istemiyorum dusuncelerinizi ve tecrubelerinizi yazarsaniz sevinirim

Canım ben malesef 3 düşük yaptım. Her dusukten sonra kurtaj da oldum.İlk gebeliğim ile ikinci gebeliğim arasında tam 3 ay vardı. Gerçi o da düşükle sonuçlandı ama bu aranın kısa olmasıyla alakalı degil. 3. İle 2. Arasında da 1 sene vardı.
Dr lar bir adet görmek yeterli diyor çoğunlukla. Zaten rahim toparlanmamış olsa gebe kalınmaz.
Ama yara yakma konusunda bi bilgim yok.

Gecmis olsun inan cok uzuldum ya dusuk sonrasi insanin psikolojisini toparlamasi da ayri bi dert ztn Allah hepimizin yardimcisi olsun cunku belliki erken yada gec olmasi farketmiyo Allahin takdiri onemli. O ne derse o olur insallah her isteyene nasip etsin rabbim

Aynen oyle. Sabirsizlaniyorsun cok iyi anlıyorum, ama onemli olan psikolojin ne zaman iyi olursa o zaman hamileliği duşun.
Ben de cok sabirsizlaniyordum ama 3. Gebeliğimden sonra bıraktım uğraşmadım. Ve 14 ay sonra hamile oldugumu öğrendim. 3 gebeliğimi planlamışken 4. Gebeliğimin Allah'ın takdiri ile kendiliğinden geldi. Şükrler olsun 20 gun önce de kavuştum meleğime:)
Sen de sabret cok zor ama biraz kuruna bırak , senin de meleğin gelir:)

Ayy daha tazecik annesin ole mi inanmiyorum Allah bagislasin nasil gzl bi duygudur kimbilir bakmaya doyamiyosundur ona 20 gundur eminim ;-) Allah size bagislasin evladinizi banada nasip etsin kisa zmn da insallah :)

O kadar yaşadığım seyden sonra elde edemeyeceğim bir şeydi annelik. Ama şükürler olsun oldu:)
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin. Sabret, ümitsizliğe kapılma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…