Hamile kalmış olma ihtimalim?

ursula_

hayal et ve çalış...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
262
24
118
Ankara
Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olucak günlerdir uyku uyuyamıyorum.
1. sorum) 9 Temmuzda regl oldum ve tam anlamıyla 16 Temmuzda bitti. Her zaman zaten genelde 7 gün sürer son 2 gün azalır ve adet bitimimden sonra çoğu zaman koyu akıntım olur.
16-17 Temmuzda erkek arkadaşımla birlikte olduk. 16 Temmuzda zaten adetim bitmiş gibi bir şeydi az geliyordu. 17 Temmuzda bitmişti.
Her iki birleşmede de boşalmadan 10-15 saniye kadar önce geri çekildi yani öyle geri çekilir çekilmez bir boşalma olmadı hatta 16 Temmuzdakinde baya önce geri çekildi.
Bu durumda hamile kalmış olma ihtimalim nedir? Normalde asla ve asla korunmadan ilişkiye girmezdik ama bu defa böyle oldu benim de aklıma kurt düştü.

2. sorum) Adetim her ay 1-2 gün öne atar düzenlidir. Bu durumda adetime yaklaşık 2 hafta var. Kan testi yaptırmak istiyorum ama aileme bilgi gider mi? e-devlet ten annem falan görür mü benim bilgilerimi girse. Nasıl oluyor bu süreç? En kötü şu gebelik testi çubuklarından alıp yapsam diyorum ama adetime 1,5-2 hafta olduğu için doğru sonuç verir mi?

Son düzenleme:
1. sorum) 9 Temmuzda regl oldum ve tam anlamıyla 16 Temmuzda bitti. Her zaman zaten genelde 7 gün sürer son 2 gün azalır ve adet bitimimden sonra çoğu zaman koyu akıntım olur.
16-17 Temmuzda erkek arkadaşımla birlikte olduk. 16 Temmuzda zaten adetim bitmiş gibi bir şeydi az geliyordu. 17 Temmuzda bitmişti.
Her iki birleşmede de boşalmadan 10-15 saniye kadar önce geri çekildi yani öyle geri çekilir çekilmez bir boşalma olmadı hatta 16 Temmuzdakinde baya önce geri çekildi.
Bu durumda hamile kalmış olma ihtimalim nedir? Normalde asla ve asla korunmadan ilişkiye girmezdik ama bu defa böyle oldu benim de aklıma kurt düştü.

2. sorum) Adetim her ay 1-2 gün öne atar düzenlidir. Bu durumda adetime yaklaşık 2 hafta var. Kan testi yaptırmak istiyorum ama aileme bilgi gider mi? e-devlet ten annem falan görür mü benim bilgilerimi girse. Nasıl oluyor bu süreç? En kötü şu gebelik testi çubuklarından alıp yapsam diyorum ama adetime 1,5-2 hafta olduğu için doğru sonuç verir mi?
diğer durumları bilemem ama saglık ocaklarında vs daha önceki yaptırdıgın tahliller görünüyor gecenlerde bana daha öncede gebelik testi yaptırmışsın vs dedi sorun olarak karşına çıkabilir :26:

diğer durumları bilemem ama saglık ocaklarında vs daha önceki yaptırdıgın tahliller görünüyor gecenlerde bana daha öncede gebelik testi yaptırmışsın vs dedi sorun olarak karşına çıkabilir :26:

hımm evet doğru aile hekiminde vs hep görünüyor. Peki daha önce hiç gitmediğim bir hastaneye gitsem nolur ki?

cnm. ikinci sorunun cevabini bilmiyrm.

ilkini soyleyeyim. gebe oldugunu sanmiyrm. cunku o tarihler yumurtlama zamanin degildir. tamninen adetinden itibaren en erken 13. gun ve sonrasida yumuttlamis ooabilirsin. hem bosalmadi diyrsun ama bazen kacaklar da olabiliyr. bir de henuz kan da cikmaz zaten gebelik varsa. kanda en erken adetine 4-5 gun kala; idrarda da adetine 1-2 gun kala cikar gebelik. yani suan bosuna test yaptirirsin.

beklemeye karar verdim. inşallah öyle bir şey olmamıştır kendimi asla affetmem...

Kızlar dayanamadım gidip eczaneden iki tane gebelik testi aldım. FG Test diye bir marka. Başka alabileceğim bir yer olmadığı için adamın verdiğine razı oldum. Eczacıya da danıştım. Sonuç çıkar genelde, ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyor dedi.
Şimdi bekliyorum hiç bakmadım bikaç dakika sonra bakıcam ama kalbim çok fena çarpıyor ölücem şimdi...

Korkmana gerek yık canım hamile degilsin yumurtlama dönemin degil cünkü genellikle geri cekme yöntemini kullanıyor bizde eşimle 2 sene öyle korunduk yumurtlama döneminde bile bişey olmadı kalsam ben hamile kalrdım heralde cünkü korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile kaldım ayrıca arkadasın erken geri çekme yapmıs korkma
Bir cok kişiden yapılan testlerin sonradan görüldüğünü duydum yapma bence hastanede fakan sonra onu dert edıceksın hiç gerek yok için rahat etmezse adet günün gelince idrar testi yap

sonucun negatif ama zaten o nasıl bi eczacıymış anlamadım:26:asla adetin geçmeden idrarda belli olmaz bunu dr bile söyler:50:şimdi doğru sonuç alman imkansız:20:bide kendimi asla affetmem demişsin bence hamile olmasanda affetme çünkü;evlenmeden düzenli cinsel ilşki nasıl bişeydir yaaa işte sonra hamilelik sonra kürtaj sonra aile sorunları bi sürü sorun.bun sefer kalmasan bi dahakine yine belirsiz ne olacağı:20::20:

bence değilsin duzenlı addet oluyosun yumurtan olgunlasmamıs olur zaten o zamanda bı kac tane spermın o kaadar engellerı aşıp gıdıp yumurtaya ulaşacaanı sanmıorum ALLAH istemedıkten sora tabı ben ıkı yıldır bı kere bıle korunmadım anca hamıle kaldım :26: o kadar kolay değil canım kendıne dıkkat et ama :26:

sonucun negatif ama zaten o nasıl bi eczacıymış anlamadım:26:asla adetin geçmeden idrarda belli olmaz bunu dr bile söyler:50:şimdi doğru sonuç alman imkansız:20:bide kendimi asla affetmem demişsin bence hamile olmasanda affetme çünkü;evlenmeden düzenli cinsel ilşki nasıl bişeydir yaaa işte sonra hamilelik sonra kürtaj sonra aile sorunları bi sürü sorun.bun sefer kalmasan bi dahakine yine belirsiz ne olacağı:20::20:

Ben bir problem yaşadım ve bir soru sordum. sorduğum sorunun dışında hayatım hakkında yorum yapma hakkını sana kim veriyor?
Sorulan soruların dışında kendi görüşlerine yaslanarak böyle uzaktan konuşabilme haddini kendinde nasıl görüyorsun bu nasıl bir cürret?
Belki kendi fikrince kendi tecrübelerince fikir verebilirsin eyvallah ama "bence hamile olmasan da affetme çünkü; evlenmeden düzenli cinsel ilişki nasıl bir şeydir yaaa" gibi lakayt, bencil, buyurgan bir cümleyi bana nasıl sarfedebiliyorsun.

Kendimi affedemem derken sorumsuzca davranıp önlem almadığım için kendimi affedemem dedim ben bu sana böyle kendini beğenmiş cümleler kurma hakkını vermez.

Saygı duyup yalnızca sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Olması gereken de budur. Ama haddini aşıp hayatım ve hayat görüşüme dil uzatarak hadsizce yorum yapan kişilere diyecek çok sözüm olsa da bu kadar cürretkar ve hadsiz insanlara kendimi anlatmanın boşa çaba olduğunu bildiğimden kendimi hiç yormayacağım.

Herkesin bir dünya görüşü, hayata baktığı bir pencere vardır. Hepimiz hayatta farklı tecrübelerle yoğrulup bu yaşımıza geldik. Kimib kiminle ne yaptığı hakkında konuşmayı, en komiği YORUM YAPMAYI, yermeyi, ayıplamayı, ahlak bekçisi kesilmeyi çok seven bir toplum olduğumuzdan bu yorumları elbette bekliyordum soru sorarken hatta geç bile geldi o yorumlar. Neyse...

Ben herkese saygı duyuyorum ve aynı saygıyı da herkesten bekliyorum. Görüşlerimizi bazen kendimize saklamamız lazım gelebilir. Her yerde özellikle soru yöneltmiş bir kişiye "bu böyledir şu şöyledir neden yaptın tüü püü" gibi yaklaşımlar ancak bencil bir bireyin, beynin tavrıdır. Sen yanlış bulduğunu hayatında uygulamazsın olur biter. Herkese bir yorum her lafa bir cevap... Nedir bu ya.

cnm hc br blgm yok ama bzen hamile olsanda cubukta ckmyo kctne arkdsm öle olmstu :44: ama keske evlnmeden yapmasaydnnnn:20:

:20: Bu smiley nedir ya...? Annem misin babam mısın kaldı ki onların bile benim özel yaşantıma şu hareketi yapmaya hakları yokken sen komik olmuşsun...

Back
X