diğer durumları bilemem ama saglık ocaklarında vs daha önceki yaptırdıgın tahliller görünüyor gecenlerde bana daha öncede gebelik testi yaptırmışsın vs dedi sorun olarak karşına çıkabilir :26:Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olucak günlerdir uyku uyuyamıyorum.
1. sorum) 9 Temmuzda regl oldum ve tam anlamıyla 16 Temmuzda bitti. Her zaman zaten genelde 7 gün sürer son 2 gün azalır ve adet bitimimden sonra çoğu zaman koyu akıntım olur.
16-17 Temmuzda erkek arkadaşımla birlikte olduk. 16 Temmuzda zaten adetim bitmiş gibi bir şeydi az geliyordu. 17 Temmuzda bitmişti.
Her iki birleşmede de boşalmadan 10-15 saniye kadar önce geri çekildi yani öyle geri çekilir çekilmez bir boşalma olmadı hatta 16 Temmuzdakinde baya önce geri çekildi.
Bu durumda hamile kalmış olma ihtimalim nedir? Normalde asla ve asla korunmadan ilişkiye girmezdik ama bu defa böyle oldu benim de aklıma kurt düştü.
2. sorum) Adetim her ay 1-2 gün öne atar düzenlidir. Bu durumda adetime yaklaşık 2 hafta var. Kan testi yaptırmak istiyorum ama aileme bilgi gider mi? e-devlet ten annem falan görür mü benim bilgilerimi girse. Nasıl oluyor bu süreç? En kötü şu gebelik testi çubuklarından alıp yapsam diyorum ama adetime 1,5-2 hafta olduğu için doğru sonuç verir mi?
diğer durumları bilemem ama saglık ocaklarında vs daha önceki yaptırdıgın tahliller görünüyor gecenlerde bana daha öncede gebelik testi yaptırmışsın vs dedi sorun olarak karşına çıkabilir :26:
Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olucak günlerdir uyku uyuyamıyorum.
1. sorum) 9 Temmuzda regl oldum ve tam anlamıyla 16 Temmuzda bitti. Her zaman zaten genelde 7 gün sürer son 2 gün azalır ve adet bitimimden sonra çoğu zaman koyu akıntım olur.
16-17 Temmuzda erkek arkadaşımla birlikte olduk. 16 Temmuzda zaten adetim bitmiş gibi bir şeydi az geliyordu. 17 Temmuzda bitmişti.
Her iki birleşmede de boşalmadan 10-15 saniye kadar önce geri çekildi yani öyle geri çekilir çekilmez bir boşalma olmadı hatta 16 Temmuzdakinde baya önce geri çekildi.
Bu durumda hamile kalmış olma ihtimalim nedir? Normalde asla ve asla korunmadan ilişkiye girmezdik ama bu defa böyle oldu benim de aklıma kurt düştü.
2. sorum) Adetim her ay 1-2 gün öne atar düzenlidir. Bu durumda adetime yaklaşık 2 hafta var. Kan testi yaptırmak istiyorum ama aileme bilgi gider mi? e-devlet ten annem falan görür mü benim bilgilerimi girse. Nasıl oluyor bu süreç? En kötü şu gebelik testi çubuklarından alıp yapsam diyorum ama adetime 1,5-2 hafta olduğu için doğru sonuç verir mi?
kızlar internetim koptu onla uğraştm şimdi fırsat bulabildim yazmaya. Sonuç negatif ama ben yine de resmini paylaşıcam.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bence değilsin duzenlı addet oluyosun yumurtan olgunlasmamıs olur zaten o zamanda bı kac tane spermın o kaadar engellerı aşıp gıdıp yumurtaya ulaşacaanı sanmıorum ALLAH istemedıkten sora tabı ben ıkı yıldır bı kere bıle korunmadım anca hamıle kaldım :26: o kadar kolay değil canım kendıne dıkkat et ama :26:Herkese merhabalar. Sizlere bir sorum olucak günlerdir uyku uyuyamıyorum.
sonucun negatif ama zaten o nasıl bi eczacıymış anlamadım:26:asla adetin geçmeden idrarda belli olmaz bunu dr bile söylerşimdi doğru sonuç alman imkansız bide kendimi asla affetmem demişsin bence hamile olmasanda affetme çünkü;evlenmeden düzenli cinsel ilşki nasıl bişeydir yaaa işte sonra hamilelik sonra kürtaj sonra aile sorunları bi sürü sorun.bun sefer kalmasan bi dahakine yine belirsiz ne olacağı
cnm hc br blgm yok ama bzen hamile olsanda cubukta ckmyo kctne arkdsm öle olmstu :44: ama keske evlnmeden yapmasaydnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?