Hamile kalmişim😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimi ya süt nasıl korusun ! Bu sitede sasirmamak elde degil her seferinde
Sütün koruduğu düşünülme sebebi; göğüsler süt uretimini prolaktin hormonu ile yapıyor yani prolaktin hormonu yükseliyor göğüslerde süt oluyor bu hormonun yüksekliğininde hamile kalmayı engellediği söyleniyor bir cok doktor tarafından da emzirenler yani süt verebilenler için bu ihtimal söylenir. Ama tabiki güvenilir bir yöntem olmayıp hamile kalan bir cok kadın var.

İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor😣😣😣😣😣
Aldırma derim bilmiyorum ailevi durumun nasıldır maddi manevi bilmiyorum ama senin o karnında olan bebek için bende dahil milyonlarca insan var her gece ağlayan yapma derim rabbim sana nasip etmiş ne güzel sana emanet ediyor onları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X