6 aylık evliyim ve hiç korumamama rağmen hamile kalamdım. Bi sorun olduğunu düşünüp doktora gittim ve alttan üsten kontrol ettiğinde bir problem olmadıgını söyledi. Kan testinde progesteron 0.14 cıktı ve aynı zamanda ovulasyon gerçekleşmediğini söyledi. Ben çok üzüldüm neden bu kadar düşük çıktı anlamış değilim bu şartlar altında hamile kalmam imkansız sanırım. Hormon testine bakıcak daha sonra ama düzelir mi bilemiyorum. Progesteron bu kadar düşük çıkıp hamile kalan var mı ?
Merhabalar,karabuğday, fıstık, yulaf, keten tohumu, pirinç, susam, buğday, fındık, badem, Antep fıstığı, ayçiçeği çekirdeği, sarımsak, kahve, kakao, siyah çay, ananas, muz, böğürtlen, hurma, çilek, incir, Hindistan cevizi, papaya, şeftali, vişne, karpuz, limon, erik, fasulye, patates, bezelye, salatalık, havuç, patates, bal kabağı, mercimek, mısır, maş fasulyesi, kereviz, soya, dereotu, maydanoz, kuşkonmaz, domates, patates bunları tuketmelisin ,ayrıca iyi bir doktora gidip yükseltmesine yardımcı olmak için önereceği takviyelerden kullanabilirsin, düzelmez diye korkma inşaallah bu sayede üzelecektir