Hamile kalmıyorum

Elif krc21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
67
53
88
30
Merhaba,
Eşimle birlikte yaklaşık 8 ay boyunca korunmasız ilişkiye girdiğimiz halde çocuk sahibi olamıyoruz. Doktora gittik ikimiz. Ikimizin de sorunu yok. Böyle bir durumu yaşayan var mı? Neler yapılmalı?

Canım burada çoğu kişi bu durumda. ovulasyon testiyle yumurtlama yakalayıp da olmayınca olmuyor bende bunun içindeyim. Kaç aydır tutmadı.🥲 Sağlıklı beslen,folik asit kullan sonrası Allah'ın takdiri diyelim🥺🙏

askim bu bir süreç. biz de 1 yıldır deniyoruz. bu ay tedaviye başladık. canını sıklma. benim eltim 11.ayında ilk gebeliğini yasadı. arkadasim 10.ayda. sağlıklı beslenin ve düzenli birlikte olun. inşallah en yakın zamanda güzel sonuc alırsınız

Merhaba,
Eşimle birlikte yaklaşık 8 ay boyunca korunmasız ilişkiye girdiğimiz halde çocuk sahibi olamıyoruz. Doktora gittik ikimiz. Ikimizin de sorunu yok. Böyle bir durumu yaşayan var mı? Neler yapılmalı?
Ben tam olarak bu durumdayım geçen perşembe test yapıp hamile oldumu öğrendim fakat bugün tekrar yaptığımda düşüktü hiç çıkmadı çizgi kimyasal gebelik yaşamışım. Yani hamile değildim :( eylülden beri deniyoruz bizde eşimle

Nereye gitsenizde ilk 1 yıl normal diyorlar bir sure daha deneyin ve kendinizi rahat birakin sorunda gorunmuyormus illaki olacaktir. Pat diye olan birsey degil zaten genel olarak ilk denemede oldu 2. De oldu diyenlere bakipda modunuzu dusurmeyin

Canım ben evlendiğim ilk ay hatta 3. Hafta gebe kaldım şimdi ikinci çocuğu deniyoruz aynı 7-8 ay falan oldu yani diyeceğim şu ki bu gebelik ne zaman olacağı belirsiz bir şey Allah en hayırlı zamanda en sağlıklısını versin

Moralim çok bozuk☹️ Haftaya başka bir doktora danışmayi düşünüyorum. Elbette biliyorum ki Allah'ın izniyle doğru zamanda olacak. Ama çevremdekiler hep baskı yapıyor başka doktora gidin baktırın diye

Moralim çok bozuk☹️ Haftaya başka bir doktora danışmayi düşünüyorum. Elbette biliyorum ki Allah'ın izniyle doğru zamanda olacak. Ama çevremdekiler hep baskı yapıyor başka doktora gidin baktırın diye
Hayır sakın stres yapmayın kafaya takınca olmuyor bunu anladım.çevrenizi de hiç dinlemeyin çok iyi bir anne olacağınızdan eminim umudunuzu kaybetmeyin🌸

Merhaba,
çok kafaya takıncada olmuyor bıraz akısına bırakman lazım. bızım 1,5 yıl sonra oldu mesela korunması ılıskıde .dedik artık bızım olmayacak heralde akısına bırakalım unuttuk resmen yanı cocuk fıkrını.sonra bebek haberını aldık :) suan ıkıncıye hamıleyım oda hemen pat dıye olmadı yanı.

İmkanınız varsa kaplıcalara gidin gerçekten iyi geliyor. Ben ilk gebeliğimde 6. Ayda hamile kalmıştım o da kaplıcalara gittiğimiz zamandı.

İmkanınız varsa kaplıcalara gidin gerçekten iyi geliyor. Ben ilk gebeliğimde 6. Ayda hamile kalmıştım o da kaplıcalara gittiğimiz zamandı.
Nasıl yani ? Kaplıca suyunun şifasına mı inandınız orada geçirdiğiniz zamandaki rahatlama stresin azalması vb durumlardan mı hamile kaldınız sizce ?

Merhaba,hepimiz aynı süreçteyiz. Bizde doktor değişikliği yaptık. Ama şuanki doktorumuz bize doktor değişikliğinden ziyade bir doktora güvenip devam edin yoksa hep başa dönersiniz dedi❣️

Back
X