Hamile kardeslerim yardimmm =(

Merhaba 14 haftalik hamileyim 5 haftadan baslayan şiddetli kilo kaybi kusma yemek yiyememek ile hastanelik oldum ve yatis yaptim. Şükür ki 2 gündür iyiyim.

Ancak uzun suredir yaklaşık 5 haftadir hicbir sekilde uykum gelmiyor uyuyamiyorum uyusam da sabaha karsi uyuyorum. Erken kalkiyorum erken yatayim diye yok olmuyor. Artik cok sorun olmaya basladi 4 saattir yataktayım esim hor hor uyuyor ama bende zerre uyku yok ya. Bu herkeste oluyo mu? Nasil çözebilirim?
Yok herkeste olmuyor hatta genelde bu dönemlerde daha fazla uyku isteği bile olur. Umarım en kısa sürede geçer. Doğal yöntemler dene.mesela akşam yoğurt ve muz ye ikisi de uyku getirme konusunda etkili. İdam karanlık olsun.bir de çok geçe kalma 9.40 -10 gibi yatakta ol

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz. Bulantı, yemek yiyememe ve uyuyamama. Ben daha 8 haftalık hamileyim. Ama sanki yıllar oldu durum böyle. :KK43:
Hayirli olsun hamileligin ben 14 haftaya kadar cektim sakin çekme doktora mutlkaa soyle. Her gun yesil safra kusmaktan hayattan sogudum.. ve en son sinir krizi gecirdim doktorun yaninda kusunca doktor yatirdi beni hastanede kendime geldim yine var ama eskisi gibi degil. Bebege zararlı olmayan serum veriyor merak etme. Birde aci aci kusuyorsan gavis diye ilac var inanilmaz iyi gebelere veriliyor zaten onuda isteyebilirsin. Bebeginin beslenmesi lazim dikkat et...

Yok herkeste olmuyor hatta genelde bu dönemlerde daha fazla uyku isteği bile olur. Umarım en kısa sürede geçer. Doğal yöntemler dene.mesela akşam yoğurt ve muz ye ikisi de uyku getirme konusunda etkili. İdam karanlık olsun.bir de çok geçe kalma 9.40 -10 gibi yatakta ol
Sürekli ayran iciyorum zaten midem bulandigi icin ancak erkende yatsam gec de yatsam bana misjn demitor uykum 9 da yatsam 14 de kalkiorum gece sonra yine uyku yok oda kusmazsam en iyi ihtimalle aylardır 3+ ustu saat uyumadim

Bu mantikli dun deneyim dedim iste ayetel kursi okudum aman allahim nasil korkutuldum 1 dk uyumusum sadece 1 dk ya saka gibiydi ama ısrarla denicem dedigini=)
Dene dene🙃 bir de sen çok erken başladın uykusuz gecelere.. İlerleyen zamanda çok daha zor oluyor. 33 haftalığım ve hiç rahat yatamıyorum sürekli bi rahatsızlık 😓 bende işte tesbih çekiyorum falan şeytan sağolsun bi yerden sonra beni benden alıyor uyuyorum 😂 şaka maka gerçekten çok zormuş karnın çıkınca gör sen 🤭

Dene dene🙃 bir de sen çok erken başladın uykusuz gecelere.. İlerleyen zamanda çok daha zor oluyor. 33 haftalığım ve hiç rahat yatamıyorum sürekli bi rahatsızlık 😓 bende işte tesbih çekiyorum falan şeytan sağolsun bi yerden sonra beni benden alıyor uyuyorum 😂 şaka maka gerçekten çok zormuş karnın çıkınca gör sen 🤭
Allah yardimcin olsun valla az kalmis senin (= az once 30 dk dalmisim firsat buluyor geliyor seytan gene korkuttu aglayarak uyandim zor sakinlestirdi esim.. uykusuzlugun yakında korku var bide ya sen dua et bu yoo sende vallaha bak ... ksc tanr koruma duam var benim nasol gelior gene şaşırdım ya... bakalim karnim cikinca heralde hep salonda yatarım =))))

Back
X